Yeni yılın ilk Sevgililer Günü temalı alışveriş festivali LOVELAND, 8-9 ve 11-12 Şubat’ta LUOKK'un katkılarıyla gerçekleşecek. Jade & Brands organizasyonuyla Zorlu PSM Meydan Fuaye’de yapılacak olan LOVELAND, yüzlerce girişimci markayı bir araya getirerek, eğlence dolu bir alışveriş keyfinin kapılarını açacak.
Yeşim Yılmaz, Asli Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğindeki LOVELAND alışveriş, müzik ve eğlenceyi ziyaretçileriyle buluşturacak. TOÇEV için gerçekleşecek olan etkinlik, geniş ve birbirinden şık hediye seçenekleriyle de herkese hitap edecek. Aynı zamanda DJ Doğuş Çabakçor muhteşem performansıyla eğlenceyi ikiye katlayacak.
Sevgililer Günü temalı alışveriş festivalinde; Yasemin Şefkatli, Gülay Kamaz, Siren Ertan, Nilay Yalçınkaya ve Naz Elmas gibi ünlü isimler markalarıyla yer alırken, Özge Ulusoy, Ala Tokel, Gül Erçetingöz, Gizem Hatipoğlu, Selin Yağcıoğlu ve Tuana Yücel de ziyaret ederek destek olacak.
Yılın En Büyük Alışveriş Festivali LOVELAND İçin Geri Sayım Başladı
Jade & Brands’ten Sevgililer Günü’ne özel girişimcileri buluşturan etkinlik.
DİĞER HABERLER
2026 Modası Daha Renkli Daha Feminen Daha Katmanlı
“2025 yılında sosyal medyada yayılan mikro trendler baskın bir modanın öne çıkmasını engelledi.
Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç
Mısırlı Underwear and Socks’tan yılbaşı coşkusunu yansıtan hediyelikler.
“BKM ve DOT’TAN Yeni Tiyatro Oyunu Müjdesi!”
“Adet döneminde diyet rehberi”
“Nevra Serezli “Ağaçlar Ayakta Ölür” ile Dönüş Yapıyor!”
“Aşk Vücut Kimyasını Değiştiriyor”
“Sağlam Bağışıklık İçin İyi Bir Gece Uykusu Şart!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












