Odada tek başına
Büyüklerin her hareketini taklit etmeye çalışan küçük çocuklar, odalarında yalnız bırakılmamalı... Aksi takdirde riskli durumlar söz konusu olabilir.
![]() |
||
Çocukların, gördükleri her sıvıyı kolaylıkla içebileceğine dikkati çeken Küçük, ilaç, şampuan ve temizlik maddelerinin çocukların erişemeyeceği yerlere konulması, jilet veya keskin aletlerin kapalı yerde saklanması, prize takılı fiş bulunmamasının, olası kazaları ortadan kaldıracağını belirtti.
Eylem Küçük, "Büyükler, hareketleriyle örnek olmalıdır. Çocuklar büyüklerin hareketini izler ve onlar gibi davranmayı çabuk öğrenir. Çocuğa nasıl davranması gerektiği sık sık anlatılmalıdır" dedi.
DİĞER HABERLER
Sömestr Tatilinde Buz Pisti ve Renkli Atölyeleriyle Aileler İçin Gün Boyu Eğlencenin Adresi Küçükçiftlik Park!
Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, yarıyıl tatili boyunca ailelerin uğrak yeri olacak!
“Cilt Bakımında En Önemli Noktalar”
“Kapadokya’da “Caz” Tüm Hızıyla Devam Ediyor!”
“Genç Görünmenin Sırrı Gülümseyişinizde Saklı”
“Modanın eskimeyen yüzü: Park Bravo ”
“İstanbul Fashion Week Takvimi Belli Oldu!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32