Aşkınızı alevlendirin!...
İşte size aşkınızı alevlendirecek küçük ama etkili tüyolar. Bu tüyolar erkeğinizi baştan çıkartacak.
![]() |
||
• En sevdiği parçaları bir CD''ye kaydederek ona hediye etmeye ne dersiniz?
• Ona aşk ve erotizm dolu bir mektup yazarak evin içinde en rahat bulabileceği bir yere (örneğin traş takımının yanına) bırakın. Hiç ummadığı bir anda kendisine yazılmış gizemli bir mektup bulmak onu heyecanlandıracaktır.
• Gün içinde ona içinde seni seviyorum ya da seni özledim gibi içten duygularınızı belirteceğiniz bir e-mail ya da sms atın. Gününün nasıl güzel geçeceğine inanamayacaksınız.
• Bu akşamki yemeğinizi mumlarla süslü bir masada ve aşk şarkıları eşliğinde yemeye ne dersiniz? Böyle bir atmosferde günün tüm yorgunluğunu ve stresini atabilirsiniz.
• Bir gün markete gittiğinizi söyleyerek evden çıkın ve ona küçük bir hediye alın. Döndüğünüzde aldığınız hediyeyi ateşli bir öpücük eşliğinde ona verin. Bu küçük sürprizin gününüzü nasıl değiştirdiğini göreceksiniz.
• Bir sabah kahvaltı hazırlayarak yatağına götürün. Tepsiye güzel kokulu bir çiçek koymayı da unutmayın.
• İşten geldiği bir akşam kapıdan içeri girer girmez onu önceden rahatlatıcı duş jelleri ile hazırladığınız sıcak suyla dolu küvete götürün ve üzerindekileri çıkarmasına yardımcı olun.
• Hiç beklemediği bir anda iş yerine giderek onu öğlen yemeğine davet edin ve en sevdiği restorana gidin.
• Masayı kurarken size yardımcı olmasını isteyin ve her şeyi taşıdığında teşekkür için ona ateşli bir öpücük verin.
• Bir takvim alın ve belirlediğiniz tarihlerin yanına onunla yapmak istediğiniz hınzır oyunları yazın daha sonra da bu takvimi ona hediye edin.
DİĞER HABERLER
Değersizlik Duygusu ile Nasıl Baş Edilir?
Değersizlik duygusu ve kendini değerli hissetmek birçok insan için önem taşır.
Neye Göre Çekici Neye Göre Güzel?
Çirkin erkeklerin yanında neden sürekli güzel kadınlar olur, dolgun bir vücut daha mı çekicidir?
“Malatyalılardan Festivale Tam Not”
“Kesim Sonrası Kurban Etini En az 1 Saat Bekletin”
“5. İstanbul Komedi Festivali Başladı!”
“Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’den “Can Feda””
“Ezel Akay İmzalı 9 Kere Leyla’nın Resmi Fragmanı Paylaşıldı!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32













