DEKORASYON

2011 Ofis Trendleri

2011’de ofislerdeki moda daha çok ergonomik mobilyalar ile eğlenceli tasarımlarla minimalist yaklaşımlar… (COSMO GALERİ)
 
   
 
 
     

Rekabet dünyasının iyiden iyiye kızıştığı günümüzün ofisleri bu hareketli piyasanın hızına ayak uyduracak kapasitede ve görüntü de olmalı.

Ofisler firmaların en büyük etiketidir aslında… İş yapma anlayışlarından çalışanlarına verdikleri öneme kadar bir çok konuda çok ciddi ipuçları verirler…

Ofis dekorasyonunda en çok üzerinde durulması gereken bir konu aslında çalışanın konforu ve düzenini en üst seviyede tutmaktır.

Bunun için ise tasarımcılar artık birbirinden kullanışlı ve konforlu ofis mobilyaları tasarımları ile istenilen seviyeye ofisleri taşımaya başladılar.

Sadece Avrupa’da gördüğümüz birçok ofis örneğini artık Türkiye’deki işverenlerde uygulamaya çalışıyor ve çok da başarılı çalışmalar ortaya çıkarabiliyorlar.

2011’de bu hassasiyetler daha çok ön planda tutularak ofislerdeki konfor ve çalışan kavramı daha ön planda tutularak kullanışlı tasarımlar ön plana çıkmış görünüyor.

İşte 2011 ofis dekorasyonunda öne çıkanlar;

• İş verimini arttıran mobilyalar çok revaçta. Ofis sandalyeleri ve masaları daha konforlu bir hale dönüşmüş durumda.

• Her ihtiyaca uygun mobilyalar ile daha kullanışlı mekanlar yaratmak bu sezon en tutulacak trendlerin başında geliyor. Dinlenme koltuğu olarak görünen mobilyanın yanından çıkan küçük bir sehpa ya da masa ile birden lobi ortamı yaratabilecek tasarımlar bu trende iyi bir örnek.

• Şeffaf ofisler özel hayata müdahale gibi yargılansa da yine bu sezon ön planda görünebilecek detaylar arasında…

• Ev gibi ofisler konseptini artık tüm ofis mobilyalarında ve ofis mobilyaları tasarlayan ve üreten firmalarda görebiliriz. Ev tipi ofisler çalışanı evinde gibi hissettirip sıcak bir ortam oluşturuyor. Böylece daha verimli bir çalışma ortamı sağlamış oluyorlar.

• Rahat ve özgür ofisler bu sene de yine çok trend. Özellikle medya ve mimarlık ofisleri bu iki özelliğe dikkat çekerek tasarladıkları ofisleri ile ön plana çıkıyorlar…

• Ama tabii ki klasik severlerin de Paris şıklığını ofislerine yansıtmalarına engel olamıyoruz. Yine ahşabın ihtişamlı görüntüsüne teslim olmuş ofisleri görmek farklılık yaratacak…

• Geometrik tasarımlara sahip eşyalar ofislere her zaman daha bir derinlik ve sevimlilik kazandırır. Yeni yılda bu tarzlar da yine tercih edilenlerden olacak…

Çalışırken her zaman için ön planda tutulması gereken sağlıklı konforu gözden kaçırmayan firmalar bu sezonun trendy parçalarını gözler önüne seriliyor…

İŞTE 2011 OFİS DEKORASYONUNDA ÖNE ÇIKAN TASARIMLAR:
GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>