Son Samuray hafta sonunun bir numarası!
Ünlü oyuncu Tom Cruise ve yönetmen Edward Zwick’in Japonya’da geçen son filmleri SON SAMURAY, ABD’de vizyona girdiği 5-7 Aralık hafta sonunda rekor kırdı!
![]() |
||
Başrollerinde Tom Cruise, William Atherton ve Billy Connolly’nin yer aldığı, yönetmenliğini Edward Zwick’in üstlendiği Son Samuray’ın, ABD’de hafta sonunun en çok izlenen filmi olması, geçtiğimiz haftalardan öngörülen bir sonuçtu.
Filmin konusu 19.yy’da Japonya’da geçiyor
1870’li yıllarda Japonya’da geçen Son Samuray, Amerikalı Subay Nathan Algren (Tom Cruise)’in, Japon İmparatoru tarafından ülkenin ilk modern ordusunu eğitmesi için kiralanmasıyla başlayan hikayesini anlatıyor. Japon hükümeti, eski Samuray gelenekleriyle yetişen savaşçılarını, günün ticari şartlarına uyarak, daha batılı tarzda bir orduya dönüştürmeye çalışırken, Algren de kendisini beklenmedik bir şekilde Samuray geleneklerinin etkisi altında bulur. Bu durum Algren’in kendisini, iki ayrı devrin ve farklı iki dünyanın arasındaki mücadelenin tam ortasında, sadece kendi onuruyla başbaşa bırakır.
Son Samuray ülkemizde 6 Şubat 2004’te vizyona girecek
DİĞER HABERLER
Kadın Sürücüler ile İlgili Toplumsal Algı
Kadın sürücüler hakkında toplumda zaman zaman olumsuz önyargılar bulunur.
İstanbul’da Park Et Devam Et Otopark Sayısı 15’e Ulaştı
Park Et Devam Et (PD) otoparklarının sayısını artırmaya devam ediyor.
“Trabzon Uluslararası Film Festivali Başladı”
“Armani oteller zinciri kuruyor”
“Burçların Tatil Seçimleri Nasıl Olur?”
“Simetrik Bir Vücuda Nasıl Sahip Olunur?”
“Baharın Gelişi ve Sıcaklıkların Yükselmesiyle Bedenimizdeki Ağrılarda Artmaya Başlıyor”
“Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak`ın Resmi Fragmanı ve Afişini Paylaştı”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32