EVLİLİK

Evlilik Öncesi Cinsellik

Flört, sevgili, arkadaşlık, sözlülük ve nişanlılık dönemlerinde bilmeniz gerekenler.
 
   
 
 
     

Bazı gençler evlenmeden önce karşı cinsle yakın olmaya fazlaca istekli görünüyorlar. Birbirini tanımak bakımından bir yere kadar yararlı olacağı düşünüle yakınlaşmalarda işler iyiye gitmez ise kadınlar zarar görebilir. Bu sebeple özellikle; flört sevgili arkadaşlık sözlülük ve nişanlılık dönemlerindeki gençlerin şunları iyi bilmesi gerekir;

KOLAY AV OLAN KOLAY TERK EDİLİR

Kimse zahmet çekmeden elde ettiklerinin kıymetini bilmez. Evlilik söz konusu olmayacaksa arkadaşlığı sevgili boyutunda sürdürmek kadınlara zarar veren sonuçlar ortaya çıkarır. Arkadaşlık ileri boyutlara götürülürse işin cazibesi kalmaz.

ERKEKLER İÇİN EN ZOR İLİŞKİ EVLİLİKTİR

Kadın erkek arasındaki ilişki türleri içinde erkeğe en zor geleni evlilik tarzında olanıdır. Evlilik söz konusu olunca erkeklik cesaret ister. Birçok erkek karşısındaki kadına seni seviyorum demekte acele eder ama iş evliliğe gelince bazı erkeklerin çok da cesaretli olmadıkları görülür.

EN KISA ARKADAŞLIK YATAK ARKADAŞLIĞI EN UZUN ARKADAŞLIK HAYAT ARKADAŞLIĞI

En uzun sürecek ve sağlıklı olabilecek evlilikler evlendikten sonra da arkadaşlık formatını koruyabilen evliliklerdir. Bunun için taraflarda ortak bazı özelliklerin olması gerekir. Aşk ve cinsellik olmadan da karşılıklı olarak arkadaş olmayı kolaylaştıracak özellikleriniz yoksa bu birliktelik size mutluluk getirmeyebilir. Hayat arkadaşı olamayacağınız kimse ile yakınlığınızın kısa sürede tadı kaçacaktır. Yatak arkadaşlığından hayat arkadaşlığına geçmek ise oldukça zordur.

Unutmamalısınız ki erkekler için bir söz her şey değildir. Dilin kemiği olmadığı gibi sözün garantisi de yoktur. Erkeğin sevgisini sürdürmesi biraz da sevdiğine olan özlemi ölçüsünde olacaktır. Erkeğe sabretmesini de kadının kıymetini bilmesini de öğretecek olan yine kadındır.

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>