Dünya ülkeleri içinde en çok seks partnerine Fransızların sahip olduğu bildirildi.
Uzmanlar tarafından seks yaşamı üzerine 27 ayrı ülkede yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, bir Fransız, yaşamı boyunca ortalama 16.7 değişik kişiyle seks ilişkisine giriyor. İkinci sırada ise ABD'liler yer alıyor. Amerikalılar ortalama 11.8 kişiyle seks yaşıyor. Dünya ortalamasının 8.2 olduğu açıklanan raporda, en az seks partneri olanlar ise Hindistanlılar. Bu ülkede yaşayanlar, ömürleri boyunca ortalama 1.8 kişiyle seks ilişkisinde bulunuyor.
Hollanda’da ise halkın yaklaşık dörtte biri (yüzde 27) tüm yaşamları boyunca tek bir partnerle ilişkilerini sürdürüyor. Hollandalıların yaşamlarına giren değişik seks partnerlerinin ortalaması ise 7.3 olarak belirlendi.
Rapora göre, Amerika Birleşik Devletleri'de yaşayanlar yılda ortalama 136 kez cinsel ilişkide bulunuyor. Dünya ortalamasının 90 olduğu bildirilen raporda, en az cinsel ilişkiye girenlerin ise Japonlar olduğu belirtiliyor. Japonlar, yılda ancak ortalama 36 kez cinsel ilişkiye girebiliyorlar. Hollandalıların yıllık cinsel ilişki ortalaması ise 96 ile genel düzeyin biraz üstünde yer alıyor.
DİĞER HABERLER
Yeni Yıl Yenilenmeye Dair Umut ve Hareket Enerjisi Taşıyor
Yeni yıl, yeni ihtimalleri düşünmek için güçlü bir fırsat sunar.
Ülkemizde Organ Bağışının 10 Kat Artması Gerekiyor
Türkiye’de organ nakli bekleyen hasta sayısı her geçen gün artıyor.
“Dişlerin Sararmasının Nedeni Açıklandı!”
“28.İstanbul Tiyatro Festivali’nden İki Büyük Sürpriz”
“Güç ve Fitness Platformundan Sosyal Medyadaki Bilgi Kirliliğine Dair Uyarı!”
“Herkesin Motivasyona İhtiyacı Vardır”
“Autoshow 2004’de Renault rüzgarı...”
“Cildinizdeki Lekeler Sizi Uyarıyor Olabilir!”
“Rönesans Cesareti ile Yeniden Doğuşa Hazır Mısın?”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












