GÜNDEM

Sporun İstanbul Hali

Hillside Work-Out teknesinde Hillside City Club üyeleri ve misafirleri...
 
   
 
 
     

Boğaz’ın ortasında, İstanbul’un büyülü manzarasına karşı, kendilerini şehrin telaşından bir günlüğüne uzaklaşarak ödüllendiriyor.

2 Haziran Cumartesi günü, Aşiyan’dan başlayacak olan bu spor dolu günde katılımcılar gün boyu birbirinden farklı egzersizleri teknede deneyimlemenin keyfini yaşayacaklar. Önce zihni ve bedeni dengeleyerek kişiye dinginlik veren Yoga Shape ile, sonra Pilates Gym Ball ile kuvvet ve denge antremanları doğrultusunda güne zinde bir başlangıç yapacaklar. Son zamanların en gözde egzersizi olan Trambolinde her zıplayışta; denizin derin maviliklerinden, gökyüzünün sonsuz maviliklerine uzanacaklar. Dünyanın bir numaralı dans-fitness akımı Zumba ile enerjilerine enerji katacaklar. Sabahın erken saatlerinde başlanan bu spor deneyimi saat 16.30’da Suada Club Galatasaray adasında son bulacak.



Boğaz’da Spor Keyfi; Sahilde Twitter Trafiği #hillsideworkout

Hillside Work-Out teknesi, katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatmaya devam ederken, isteyen herkes; Twitter’da #hillsideworkout ile “sporun kendilerini niye iyi hissettirdiğini” anlatan tweetler ve fotoğraflar paylaşacaklar. En çok RT alan tweet’in sahibi; SANDA SPA’dan spor sonrası için önerilen 50 dakikalık “Asian Nirvana” masajını kazanacak.

www.twitter.com/hillsideclubs
www.facebook.com/HillsideCityClub

Etiketler: Hillside City, Boğaz, Spor
Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>