GÜZELLİK

2013-2014 Sonbahar – Kış Saç Modası Trendleri

Bu sonbahar ve kış saçlarda moda; yumuşak gölgeler, buzlu kahve ve kırmızı altın tonu...
 
   
 
 
     

Günümüz kadınlarının en büyük aksesuarlarından biri haline gelen ve güzelliğinin tamamlayıcısı olan saçlar, bu sonbahar ve kış daha özgür ve doğal. 2013 – 2014 sonbahar-kış saç modasına ilişkin en yeni trendleri açıklayan “MOS kuaförlerinin kurucularından ünlü saç tasarım uzmanı, image maker ve kuaför Orhan Bademli; “ bu sonbahar ve kış, saçlar doğal görünümlü olacak, renkte; yumuşak gölgeler ve doğallık ön plana çıkacak” dedi.

“Yumuşak Gölgeler Doğal Görünüm Sağlıyor”

2013 – 2014 Sonbahar – Kış saç modasında; yapılı gibi durmayan, doğal ve dağınık taranmış saçlardaki doğal gölge uygulamalarının dikkat çektiğini belirten Orhan Bademli, gölge tekniğindeki en son trendin ise yumuşak gölge uygulamaları olduğunu açıkladı. Bu sezon saçlarda özel bir renk tonu ile karşılaşacağımızı da belirten Bademli; “kırmızı altın tonu bu sezonun en trend rengi” dedi.



Bu sezon Trend; KIRMIZI ALTIN TONU

Orhan Bademli; sezonun en trend rengi olan kırmızı altın tonunun nasıl uyguladığını ve en çok hangi tene yakıştığını açıkladı.

Bademli; “Kırmızı altın tonu çok yönlü̈ bir renktir. Özellikle açık ve soğuk ten renklerinde görmemize rağmen, gölgesine bağlı olarak cilt tipine yakışabilir dedi”.

Buzlu Kahve Büyüleyecek

“2013-2014 sonbahar kış sezonuna damga vuran saç modelleriyle ilgili Orhan Bademli; “ Parlak ve ıslak görünümlü saçları sıkça göreceğiz. Ayrıca bu kış saçlar; olduğundan daha koyu, özellikle buzlu kahverengi, kış güneşi altında büyüleyecek ” dedi.

Bademli, Kendi Sırlarını Paylaşıyor

Orhan Bademli 2013- 2014 Sonbahar – Saç Modası için özel olarak geliştirilen İKON STİL ÜÇLÜ renk tekniği ile ilgili bilgiler de verdi. Bademli, “ İkon Stil Üçlü Renk Tekniği ile baz da kahverengi kullanıyoruz, ardından bu renge daha koyu blok renkler atarak derinlik kazandırıyor sonrada iki veya üç ton açık dikey bigudi balyaj yöntemi ile yumuşak gölgeler elde ediyoruz. Son olarak koyulaştırılan saçları ayırarak kalan saça ışıltılı bakır tonla renklendirme işlemi yapıyoruz. Böylece buzlu kahvelerle sıcak renklerin sihrini elde ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

“Çocukluğunuzdaki fotoğraflarınıza bakın”

Kişiye yakışacak ve onu yansıtacak en uygun saç rengini bulunmanın önemine değinen Bademli; “ doğallığınızla bütünleşen tonu bulmak için çocukluğunuzdaki fotoğraflarınıza bakmanız gerekir. Çocukluğunuzdaki en doğal ve en masum halinizi tamamlayan saç renginiz sizin için en uygun tercihtir.” açıklamasında bulundu. Ayrıca Bademli, bu sonbahar ve kışa damgasını vuracak saç şekillerini de şöyle sıraladı; “ yapılı durmayan doğal saçlar, kaküllü modeller, çılgın punk saçları, volümlü ve kabarık abiye saçlar, dağınık topuz ve omuza yakın at kuyruğu modelleri bu sonbahar – kış en çok göreceğimiz saç modeller olacak “ dedi.

 

Etiketler: kadın, güzellik, Boya, Saç
Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>