Avrupa’nın lider makyaj temizleme pamuğu Demak’Up Duo Türkiye’de...
İpek Kağıt’ın yabancı ortağı Georgia Pacific tarafından Fransa’da üretilen Demak’Up Duo makyaj temizleme pamuğu Türkiye’de de satışa sunuldu.
İpek Kağıt tarafından ithal edilen Demak’Up Duo iki farklı yüzeye sahip ilk ve tek makyaj temizleme pamuğu.
Demak’Up Duo, özel dokulu yüzüyle makyajı kolayca temizliyor. Çizgili yapısı; far, fondöten gibi yoğun makyaj malzemelerini tek bir hareketle siliyor. İpeksi diğer yüzüyse, cildi tahriş etmeden en ufak makyaj kalıntılarından arındırıyor. Böylece, gözeneklere yerleşen kalıntıların yol açacağı zararı önlüyor, cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarıyor.
Özel üretim teknolojisi sayesinde sıradan makyaj temizleme pamukları gibi dağılmayan ve ciltte kalıntı bırakmayan Demak’Up Duo, cildin nefes almasını sağlıyor. Ayarlanmış emiciliği, makyaj losyonun ziyan olmasını engelliyor ve tasarruf sağlıyor.
“69. Cannes Film Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu!”
“Bebeğinize masaj yaparak iletişim kurun...”
“ 36.İstanbul Film Festivali Altın Lale Ulusal Yarışma Jüri Üyeleri Belirlendi! ”
“Su, Canlı Saçların Anahtarıdır”
“Deniz Uğur’un Kaleminden Yepyeni Bir Tiyatro Oyunu”
“Nihan Buruk 2013/14 Sonbahar&Kış Koleksiyonu”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












