29. Ankara Uluslararası Film Festivalinde “Ulusal Uzun Film Yarışması” seçici kurul başkanı yönetmen Barış Pirhasan! 
	
	Ödüllü yönetmen Barış Pirhasan'nın başkanlığını üstleneceği seçici kurulda oyuncu Songül Öden, oyuncu Güven Kıraç, yazar Şebnem İşigüzel ve görüntü yönetmeni Meryem Yavuz yer alacak.
	
	Barış Pirhasan 80’li yıllarda Atıf Yılmaz, Ömer Kavur ve Şerif Gören gibi Türkiye sinemasının usta yönetmenleriyle beraber çalışmıştır. Pirhasan’ın “Ah Belinda”, “Adı Vasfiye”, “Körebe”, “Amansız Yol”, “Kadının Adı Yok” ve “Asiye Nasıl Kurtulur” gibi pek çok filmde senarist olarak imzası bulunmaktadır. Pirhasan “Usta Beni Öldürsene”, “O da Beni Seviyor” ve “Adem’in Trenleri” filmlerinin yönetmenidir. Sanatçı 2017 yılında İKSV’nin verdiği onur ödülüne değer bulunmuştur.
	
	Ulusal Uzun Film Yarışması Ödülleri
	
	Seçici kurul “En İyi Film”, “Mahmut Tali Öngören En İyi İlk Film Ödülü”, “Onat Kutlar En İyi Senaryo Ödülü”, “En İyi Yönetmen”, “En İyi Kadın Oyuncu”, “En İyi Erkek Oyuncu”, “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu”, “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu”, “En İyi Görüntü Yönetmeni”, “En İyi Sanat Yönetmeni”, “En İyi Kurgu” ve “En İyi Özgün Müzik” ödüllerini belirleyecek. 29. Ankara Uluslararası Film Festivali “Ulusal Uzun Film Yarışması” kapsamında “En İyi Film” ödülüne değer bulunan filmin yapımcısına 50.000 TL ve “Mahmut Tali Öngören En İyi İlk Film Ödülü”ne değer bulunan filmin yönetmenine 10.000 TL değerinde ödül verilecek. Festivalde “Ulusal Belgesel Film”, “Ulusal Kısa Film” ve “Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği” yarışmalarında çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerini bulacak.
	
	Festivale son başvuru tarihi 23 Şubat 2018
	
	29. Ankara Uluslararası Film Festivali’ne başvurmak isteyen sinemacılar, başvuru süreci başlayan yarışmaların detaylı bilgilerine www.filmfestankara.org.tr adresinden ulaşabilir, film başvurularını 23 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirebilirler.
	
	 
29. Ankara Uluslararası Film Festivalinde “Ulusal Uzun Film Yarışması” Seçici Kurulu Belli Oldu
19-29 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak olan festival kapsamında, seçici kurulunda yer alacak isimler belli oldu...
“Swarovski Taşlı Göz Kamaştıran Şıklık”
“Şahika Ercümen:“Suyu Gördüğüm An Gülme Hissim Uyanıyor””
“Stelyo'nun aşkı benden sorulur!”
“Fantezisiz cinsellik olur mu?”
“Canped’in “Nesiller Boyu Gülümseyin” Fotoğraf Yarışması İçin Geri Sayım Başladı”
 OUTLET CENTER ADRESLERİ
								MODA TASARIMCILARI
								MAĞAZA ADRES VE TELEFONLARI
								DEKORASYON FİRMALARI
								AKSESUAR VE TAKI TASARIMCILARI 
								DOĞUM FOTOĞRAFÇILARI
								BUTİKLER
								AYAKKABI VE ÇANTA MAĞAZALARI
								İKİNCİ EL GİYSİ MAĞAZALARI
								GECE HAYATI VE EĞLENCE MEKANLARI
								POPÜLER MEKANLAR (RESTAURANTLAR)
								DİYETİSYENLER
								SAÇ TASARIMI VE KUAFÖR SALONLARI
								YOGA MERKEZLERİ
								SPA MERKEZLERİ
								ANAOKULU VE KREŞ REHBERİ
								MODA İKONU MAĞAZALAR
						OUTLET CENTER ADRESLERİ
								MODA TASARIMCILARI
								MAĞAZA ADRES VE TELEFONLARI
								DEKORASYON FİRMALARI
								AKSESUAR VE TAKI TASARIMCILARI 
								DOĞUM FOTOĞRAFÇILARI
								BUTİKLER
								AYAKKABI VE ÇANTA MAĞAZALARI
								İKİNCİ EL GİYSİ MAĞAZALARI
								GECE HAYATI VE EĞLENCE MEKANLARI
								POPÜLER MEKANLAR (RESTAURANTLAR)
								DİYETİSYENLER
								SAÇ TASARIMI VE KUAFÖR SALONLARI
								YOGA MERKEZLERİ
								SPA MERKEZLERİ
								ANAOKULU VE KREŞ REHBERİ
								MODA İKONU MAĞAZALAR
		
					 DİĞER ADRESLER
DİĞER ADRESLER 
					
		
		REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

 
						 
					









 
									

 
									 
					



