İlki 2015’te gerçekleştirilen Ankara Marka Festivali, üçüncüsüyle de Başkent’te yıldızlar geçidi yapacak! Geçen yıl ikincisiyle Ankara ATO Congresium’da 3 gün boyunca, 140 farklı ismin sahne aldığı, 15 bin kişinin takip ettiği festival bu sene 13-14-15 Aralık’ta gerçekleşecek.
Yine birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanan Ankara Marka Festivali, bu yıl “Yaratıcılıkta Yeni Yollar, Yeni Yönler, Yeni Yöntemler” sloganıyla izleyicileriyle buluşacak. Geçen yıl hem yerel hem de ulusal basının yoğun ilgiyle takip ettiği festival, adeta manşetleri işgal ederek 170 kez haber olarak ilgi odağı olmuştu.
İlham veren isimlerin, marka fikirlerini masaya yatıracağı festivalde Şenes Erzik, Mustafa Sandal, Metin Hara, İrem Derici, Eser Yenenler ve Sunay Akın gibi isimler sahne alacak.
Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen ve TemaCC organizasyonuyla gerçekleşecek festival, yaratıcık fuarı, sertifikalı eğitim programları, imza günleri, söyleşiler ve deneyim alanları ile Türkiye’nin en kapsamlı marka organizasyonu olarak adından söz ettirecek.
3. Ankara Marka Festivali’nde Yeni Ye Dair Her Şey
Yaratıcılıkta; Yeni Yollar, Yeni Yönler, Yeni Yöntemler...
DİĞER HABERLER
Bergüzar Korel "Hatırladıkça" Konseriyle Enka Açıkhava Tiyatrosu`nda
27 Temmuz Pazartesi akşamı Bergüzar Korel`in "Hatırladıkça" konserine ev sahipliği yapıyor.
“Dünyaca Ünlü Model Yolanthe Cabau “Ben De Artık Milliyim””
“Cengiz Abazoğlu’nun Yaz Abiye Elbiseleri”
“Yaz Yorgunluğuna Karşı Önleminizi Alın”
“Vakko Dünyaca Ünlü Markaları Vakko Pop-Up Store Kanyon’da Bir Araya Getiriyor!”
“Ağustos Ayında Laleli’ye Kar Yağdı!”
“İstanbul'dan Metallica geçti!...”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












