Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Ortaköy Meydanı'nda düzenlenecek ücretsiz konserlerle kutlayacak. Saat 18.00'de başlayacak etkinlikte Emre Aydın sahnede olacak.
Geçtiğimiz günlerde One Billion Rising (Bir Milyar Ayaklanıyor) etkinliği kapsamında kadına yönelik şiddete karşı mücadeleye destek veren Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de özel bir konserle kutlamaya hazırlanıyor. Beşiktaş Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin ve birçok kadın kuruluşunun katılacağı etkinlik ücretsiz olacak.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın da katılacağı konser saat 18.00'de Power Fm DJ'i Emre Karakurt'un performansı ile başlayacak. Daha sonra sahneye genç yıldızlardan Su Soley çıkacak. İzleyiciler saat 21.30'dan itibaren Emre Aydın'ın şarkılarıyla coşacak.
Program:
18:00 DJ Emre Karakurt (Power Fm)
20:00 Su Soley
21:30 Emre Aydın
Yer: Ortaköy Meydanı
8 Mart`ta Ortaköy Meydanı`nda Şenlik Var!
Beşiktaş Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutluyor!
DİĞER HABERLER
Bergüzar Korel "Hatırladıkça" Konseriyle Enka Açıkhava Tiyatrosu`nda
27 Temmuz Pazartesi akşamı Bergüzar Korel`in "Hatırladıkça" konserine ev sahipliği yapıyor.
“‘Zengin Mutfağı’ Yeniden Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde!”
“Bahar Alerjisinden Korunmanın Yolları”
“Vajinal Enfeksiyonlardan Korunmak İçin 5 Öneri”
“Tuvalet eğitiminin 10 altın kuralı”
“Pırıltılı, ışıltılı, şıkırtılı”
“Ebru Şallı`nın Programında Orhan Ölmez`e Evlilik Teklifi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












