Cam Piramit’ten başlayacak kortej Akra Barut Otel’de sona erecek. Antalya Film Festivali’nin olmazsa olmazı geleneksel halk korteji ulusal ve uluslararası pek çok yıldızla Antalyalıları bir araya getirecek. Antalyalıların yoğun ilgiyle takip ettiği ve heyecanla beklediği festivalin başladığını müjdeleyen geleneksel kortej, ulusal ve uluslararası pek çok yıldızla Antalyalıları bir araya getirecek.
15 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Cam Piramit’ten başlayacak kortej AKM, Arkeoloji Müzesi, Cumhuriyet Meydanı, Antalya Büyükşehir Belediyesi güzergahı boyunca devam edip, Akra Barut Otel’de sona erecek. Birbirinden ünlü festival konukları kortej boyunca üzeri açık klasik araçlardan Antalyalıları selamlayacak.
İki yıldır Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Korteji olarak adlandırılan ve Türkiye’nin önemli konularına dikkat çekmeyi hedefleyen kortejde, bu yıl katılımcılar, tüm dünya coğrafyalarının ortak meselesi “göçmenler” sorunu ile 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminden sonra demokrasi ve birlik mesajı verecekler.
Antalya’ nın Gelenekselleşen Festival Korteji Yarın
53. Antalya Uluslararası Film Festivali’nin geleneksel halk korteji 15 Ekim Cumartesi günü (Yarın) saat 17.00’de gerçekleşecek.
DİĞER HABERLER
Don Kişot Müzikali İçin Geri Sayım Başladı!
Sezonun merakla beklenen prodüksiyonu Don Quixote (Don Kişot) Müzikali’nin biletleri satışa çıktı!
“Fikret Kuşkan Mucize 2 Aşk`ta... ”
“Güneş Lekelerinin Tedavisi Mümkün”
“Cildinizdeki Lekeler Sizi Uyarıyor Olabilir!”
“Magazin D’de Chloe Loughnan Dönemi”
“Cildinizi sıkılaştırmak mı istiyorsunuz? ”
“23.Ankara Film Festivali ‘Tektipleşme’ Üzerine Düşünmeye Çağıracak”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32