Seyircileri, evine gelen misafirleri, 40 yıllık dostları gibi görüp, onları da sohbetine ortak eden Bilek, zaman zaman araya sıkıştırdığı şarkılarla izleyenlerine 2,5 saat boyunca tam anlamıyla bir özel buluşma yaşatıyor.
Yapımcılığını DEHA YAPIM’ın üstlendiği Renan Bilek’in 2 perdelik komedisi “Aramızda Kalsın”ın ilk gösterimi Ocak 2012’de Ankara’da yapıldı.
Dizi çekimlerinden fırsat buldukça özellikle turnelere ağırlık vererek, bir senede, yaklaşık 28 il ve 22 ayrı ilçede oynanan oyun, yeni sezonda da içeriğinde yapılan kimi değişikliklerle “Aramızda Kalsın devam..” adıyla devam etmektedir.
20 Ocak Pazartesi Saat:20.00
Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi
“ARAMIZDA KALSIN” Devam...
25 senelik müzisyen/oyunculuk hayatına ait çok özel anı ve anlarını, sahneye koyduğu tek kişilik gösterisinde sevenleri ve merak edenleriyle paylaşıyor.
DİĞER HABERLER
“Domino’s Pizza Türkiye’deki başarısını dünyaya taşıdı!”
“Baş döndüren doğal, çekici kadınlar...”
“Neon Modası Nike Air Max’lerde!”
“Molu Mücevher, Bluechip İletişim'de!”
“Gözümde daha da büyüyen güzelime…”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












