Sanatçı, söz ve müziği Sheyh Ree imzalı şarkının klibinde Damla Demircioğlu yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Şarkının aranjesini Ozade, mix-masteringini ise Özer Yener yaptı.
Şarkısıyla ilgili duygularını paylaşan Çıtak, "Hislerimizin birbirine doğru geçtiği bir ekiple hazırladığımız ikinci şarkımız için heyecanlıyım. Çünkü ilk gününden itibaren her dinlediğimde beni bambaşka bir dünyaya götürüyor. O dünyada, kendimle ve müzikle huzur içinde dans ediyorum; bu anlar, beni dokunulmaz bir duyguya taşımamı sağlıyor. 'Virane'nin içimdeki duruşunu seviyorum" dedi.
'Kusursuzca hayata geçirdik'
Şarkıyı duyduğunda klibi hazırladığını belirten Çıtak, "Klip, aslında şarkıyı ilk duyduğum andan itibaren kafamda hazırdı. Şarkıyı her dinlediğimde, kendimi dans ederken ve kamerayla hem senkron hem de asenkron olduğum kareleri canlandırırken buluyordum. Öyle ki, duygularımı ifade ettiğim anlarda, kameranın beni yakalaması gerektiğini hissediyordum. Yalnız hissettiğim anlarda ise, kendimle baş başa kalıp dans ettiğim sahneler, hayal ettiğim gibi belirli duruşlarla yakalanmalıydı. Bu hayalimde canlandırdığım klipte yer alan beni, Damla Demircioğlu yönetmenliğinde ve Tolan Film ekibiyle bir kez daha kusursuzca hayata geçirdik" diye konuştu.
https://www.youtube.com/watch?v=tCgtRwWhgsQ,
Dilan Çıtak`ın `Virane`si Geliyor
Dilan Çıtak`ın yeni single`ı `Virane` müzikseverlerle buluştu.
DİĞER HABERLER
Sezen Aksu’dan Yeni Albüm: “Paşa Gönül Şarkıları”
Sekiz yıllık bir aranın ardından çıkardığı yeni albümü “Paşa Gönül Şarkıları” dinleyici ile buluştu.
“İşyerindeki gerginlik sağlığımızın düşmanı ”
“Kendi Ailesini Seçenlerin Hikayesi Kulüp 5 Kasım’da Netflix’te”
“Soğuk Hava ve Rüzgar Yüz Felcini Tetikliyor”
“Mannheim ve Beyoğlu’ndan öyküler”
“Açık Hava Dekorasyonuna Tarz Katan Öneriler”
“Kullanmadığınız eşyalarınızla ne yapıyorsunuz?”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32