İş Kuleleri Salonu, 26 Kasım Salı akşamı 20.30’da Alfredo Rodríguez Trio’yu konuk ediyor: Grammy Ödülü adayı Alfredo Rodríguez (piyano), Yarel Hernandez (bas) ve Michael Olivera (davul), İş Sanat seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Yeteneği çok küçük yaşta keşfedilen, Amadeo Roldán Konservatuvarı ve Instituto Superior de Arte’de (Küba Sanat Üniversitesi) klasik piyano eğitimi alan Rodriguez, 2006 yılında Montreux Caz Festivali’ndeki performansı sayesinde efsanevi müzisyen Quincy Jones’un dikkatini çekti. Kariyer yolculuğuna Jones’un rehberlik ettiği Rodriguez, kısa sürede caz dünyasında önemli başarılara imza attı. Dünyanın dört bir yanındaki prestijli sahnelerde, Siedah Garrett, Tan Dun, Richard Bona gibi caz dünyasının saygın isimleriyle ortak çalışmalar yürüttü.
Mentoru için “Quincy bana, türü ne olursa olsun, müziğin içinde saklı güzelliği bulmayı öğretti. Amacı, insanları bir araya getirmek. Ben de müziğimle bunu amaçlıyorum,” diyen Rodriguez, yapımcılığını Jones ile birlikte üstlendiği The Invasion Parade albümündeki “Guantanamera” parçasıyla Grammy Ödülü adaylığı kazandı.
Latin müziği, Latin cazı ve Afro-Küba folk müziğini bir araya getirdikleri hareketli repertuvarıyla 26 Kasım Salı 20.30’daki Alfredo Rodríguez Trio konserini ajandanıza kaydetmeyi unutmayın.
İş Sanat’ta Küba Esintisi: Alfredo Rodriguez Trio
Piyanist ve besteci Alfredo Rodríguez, Yarel Hernandez ve Michael Olivera, Latin ve Afro-Küba ezgilerinin harmanlandığı repertuvarlarını Kasım ayın da İş Kuleleri Salonu’nda müzikseverlerle paylaşacak.
DİĞER HABERLER
5 Yıl Aradan Sonra Muhteşem Dönüş Bebek Şenliğine!
19-20-21 Eylül 2025 tarihlerinde Bebek Parkı’nda müzik, sanat, spor ve eğlence dolu üç gün!
Yves Rocher Türkiye Festival Doğada ile Doğayı Sürdürülebilirliği ve Müziği 7 Eylül’de İstanbul’da Buluşturuyor!
“Kış Yorgunluğu Mu Fibromiyalji Mi?”
“Sular Ülkesi II- Amsterdam`da”
“Converse Sizi Stilinizin Sınırını Keşfetmeye Davet Ediyor”
“Levi’s® Kazaklar ile Stilinizi Oluşturun”
“Anksiyete Kontrol Edilebilir mi?”
“Alphaville, back to the 80`s...”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32