Kınay Production etiketiyle yayınlanan ‘Dönersen Islık Çal’ isimli ilk albümü ile tüm müzik listelerinde 1 numaraya yerleşen, Türkiye'nin neredeyse her yerinde konserler veren MANUŞ BABA, 31 Ağustos da Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
KınayTalententertainment ve Uğur Bayhan organizasyon şirketlerinin üstlenmiş olduğu açık hava sahnesi etkinliğinin hazırlıkları için hazırlıklar tamamlandı. İlk albümü ile ikinci defa Harbiye sahnesine çıkacak olan Manuş Baba sevenleriyle buluşmak için 31 Ağustos ‘da sahnede performans sergileyecek.
Bugüne kadar verdiği tüm konserlerden farklı - genişletilmiş bir orkestra ile müzikseverlerle buluşacak olan Manuş Baba, en özel hayallini ikinci defa , Harbiye Açıkhava Konseri ne tüm sevenlerini bekliyor.
Manuş Baba 31 Ağustos Cuma Gecesi Harbiye Açıkhava Sahnesi`nde
2. defa Harbiye sahnesinde...
DİĞER HABERLER
Güneş “Organize İşler: Karun Hazinesi” İçin Hazırladığı “We Ignite The Night” ile Dinleyiciyle Buluştu!
“Art For Jewellery 4. Kez İstanbul Jewelry Show’da Ziyaretçilerle Buluştu”
“Anne Olmak İsteyenlere Özel “Bebek Diyeti””
“Daha İyi Bir Yaşam için Atmanız Gereken 7 Önemli Adım”
“Bikininiz göz alıcı olsun istiyorsanız!”
“Kırılganlık Sendromunda En Güçlü Silah: Egzersiz”
“Burçları Bu Hafta Neler Bekliyor?”
“Eldeki enerji beyne nasıl yollanır?”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












