Tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün’ün ‘Hayatla Geçinmeyi Seçtim’ adını verdiği kitabı, TÜYAP’ta gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören imza gününün ardından raflardaki yerini aldı.
Belgün’ün “Benim yolum mutluluk. O yol kendini tanımaktan geçiyor. Neyi isteyip, neyi istemediğini bilmekten… Mutluluk dediğin bir seçim. Ben hayatımı kolaylaştırmayı, dolayısıyla da bu hayatla geçinmeyi seçtim” sözleriyle anlattığı kitabı Mona Kitap’tan okuyucularla buluştu.
Gazeteci İpek Durkal sordu, tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün tecrübelerinden örnekler vererek mutluluğun ne olduğunu anlattı, ortaya ‘Hayatla Geçinmeyi Seçtim’ çıktı.
Hayatla her zaman pozitif ilişki kurmasıyla ve güler yüzüyle tanınan Nilgün Belgün, bir hayat kılavuzu niteliğindeki bu kitapta kendini umutsuz ve çaresiz hissedenlere, pişmanlık duyanlara, ilişkisinde sendeleyenlere, ruhunu ihmal edenlere çıkış yollarını gösteriyor.
“Roman Koleksiyonunda“Dantel Detay” Hakimiyeti”
“Anneme hediye ettiğim şiirimi paylaşmak ister misiniz benimle?”
“Dünyaca Ünlü Ses Şifacısı Leo Cosendai Türkiye’ye Geliyor!”
“Yaz Güneşine Işıl Işıl Dişlerle Gülümseyin ”
“Şehrin En Yeni ve En Lezzetli Festivali Grill İstanbul 1-2 Haziran’da Küçükçiftlikpark’ta!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32