KOMEDİ UNSURLARININ AĞIRLIKTA OLDUĞU BİR POLİSİYE FİLMİ
Onur Ünlü yeni filmi 'İtirazım Var’ın çekimleri sürüyor. Senaryosu da Onur Ünlü’ye ait olan ‘İtirazım Var’, komedi unsurlarının ağırlıkta olduğu bir polisiye film.
OYUNCULAR
Serkan Keskin’in başrolünde olduğu filmin diğer oyuncuları ise Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan, Osman Sonant, Serdar Orçin, Umut Kurt, Özgür Çevik, Mustafa Kırantepe ve Güler Ökten ‘U10 Film’in yapımcısı olduğu İtirazım Var’, 18 Nisan 2014 tarihinde M3 Film’in dağıtımıyla vizyonda olacak.
İSMAİL ABİ İMAM ROLÜNDE
Serkan Keskin filmde imam rolünde.
Çekimleri Karaköy ve civarında devam eden filmin hikâyesi şöyle: Selman Bulut’un imamı olduğu camide bir cinayet işlenir. İmam Selman Bulut, polisin pek de ilgilenmediği cinayeti çözmek için kolları sıvar. Ancak imamın yöntemleri de kendisi kadar sıra dışıdır.
Yönetmen Onur Ünlü, klasik polisiye türünün kurallarına mümkün olduğunca sadık kalan bir film yapmaya çalıştığını söylüyor.
Çekimleri devam eden ve 18 Nisan 2014'te vizyona girecek olan 'İtirazım Var' filminin teaser fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=XhcIibIMYjM&feature=youtu.be
DİĞER HABERLER
Don Kişot Müzikali İçin Geri Sayım Başladı!
Sezonun merakla beklenen prodüksiyonu Don Quixote (Don Kişot) Müzikali’nin biletleri satışa çıktı!
“Bugün 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü!”
“2023’te Hangi Burcu Ne Bekliyor Sorusunun Cevabı Astromatik’te”
“Özge Ulusoy: "Yatırımlarımı Emlağa Yapıyorum"”
“Aynı Anda Nasıl Orgazm Olunur? ”
“Bir kadının kaleminden kadınlar ”
“Love Potion İle Kendinizi Tutkunun Büyüsüne Bırakın…”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32