Sözü müziği, Ali Barış Ata ve Alper Narman’a ait olan “Geçmiş Olsun” adlı yepyeni şarkıya Deniz Doğançay, Gürsel Çelik ve Levent Gündüz tarafından 3 farklı versiyon yapıldı. Gururlu ve mağrur bir ayrılık şarkısı olan Geçmiş Olsun’un Deniz Doğançay versiyonuna klip çekildi.
Keremcem yeni imajı ile kamera karşısına geçmek için hafta sonu beş kişilik bir ekiple İstanbul'dan Kırklareli'nin Karadeniz sahillerine doğru yola çıktı ve manzarasını beğendiği yerlerde durup yakın dostu Burak Ertaş’ın yönetmenliğinde yeni şarkısı Geçmiş Olsun’a klip çekimi yaptı. Üç günde tamamlanan klibin arka fonunda Kıyıköy Sahili, Fransız Deniz Feneri ve Longoz Ormanları kullanıldı.
https://www.youtube.com/watch?v=zQ0ESyZ7t6E&feature=youtu.be
Özlenen İsim Keremcem Sessizliğini “Geçmiş Olsun” ile Bozdu
Uzun süredir sessizliğini koruyan Keremcem, yeni single`ı “Geçmiş Olsun” ile tüm dijital müzik platformlarda ve klibi ile YouTube`da yayında!
“Dijital Parada Yeni Trend: Ripple ”
“İlişkilerinizde İnternetin Yerini İyi Belirleyin!!! ”
“Blokzinciri ve Yeni Güven Mimarisi”
“Finansbank'a Birincilik Ödülü!”
“Göbek Bölgesindeki Yağlanmaya Dikkat!!!”
“Mabel Matiz Dinleyecileri ile Buluşmaya Devam Ediyor!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












