Yeşim Ceren Bozoğlu'nun, oyuncu olmak isteyenler için onbeş yıllık oyunculuk birikiminin püf noktalarını, sette, tiyatroda ve kulislerde yaşananların perde arkasını aktardığı 'Dersimiz Oyunculuk' isimli kitabı geçtiğimiz günlerde çıktı.

Kitabın kapağını usta fotoğrafçı Mehmet Turgut çekti. Kapak için üç farklı fotoğraf çekildi. Turgut'un çektiği birbirinden özel fotoğraflar arasında bir türlü karar veremeyen Bozoğlu, çareyi dostlarından yardım almakta buldu.

Dostlarını evinde toplayan güzel oyuncu, hepsine fotoğrafları tek tek gösterdi ve birbirlerinden etkilenmemeleri için gizli oy vermelerini istedi. Bir ara kitabın yatay basılması da düşünüldü. Ancak kitabın editörü Rana Alpöz'ün ve yayınevi ortağı Vedat Bayrak’ın kitabın dik olarak basılmasının daha iyi olacağı konusundaki tavsiyesi ve tecrübeleri göz önüne alındı. Sonuçta 2 oy farkla kazanan fotoğraf kapakta yer aldı.
Yeşim Ceren Bozoğlu`dan Dersimiz Oyunculuk
Yeşim Ceren Bozoğlu, kitabının kapağını dostları ile beraber seçti.
“Sigara içirmeyen sütyen üretildi!”
“İstanbul Lale Festivali Başlıyor!!!”
“2005 sonbahar’da gözler Nolita’larda ! ”
“Sıcak Hava Uyutmuyor Diyenlere 10 Öneri”
“Gilda”
“Bu egzersizler bacaklarınızı güzelleştirecek”
“Anadolu’nun Kadın Gücü Yarışması 2020’ye ‘Bereket’ Getirecek İlham Perilerini Arıyor! ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












