Sahne, televizyon ve sosyal sorumluluk projelerinde başarılı işlere imza atmış Ergen, güzellik formülünü ‘N Alaçatı Dergisi’ne verdiği röportajda açıkladı: “Bedenime saygılıyım. Gece hayatı, alkol, dedikodu, hayatımda hiç tercihim olmadı. Anneliğim lütuf. Anneliğim yaşama sebebim. Mesleğim özgürlüğüm ve kendimi ifade edebildiğim bir alan.”
Beden ve ruh sağlığı için başkalarının hayatlarıyla ilgilenmediğini ifade eden güzel assolist, sağlıklı beslenerek, iyi niyetini besleyerek yaşamaya özen gösterdiğini söyledi.
PAMUK PRENSES GİBİ DOLAŞIYORUM
N Alaçatı Dergisine verdiği röportajda, oğulları Atlas, Ares ve Güney’den zaman zaman övgüler aldığını belirten ünlü sanatçı “Provaya gidemediğim zamanlarda sahne kostümlerim eve geliyor o zaman evin içerisinde Pamuk Prenses gibi dolaşıp onların fikrini alıyorum. Genelde beğeniyorlar. Markamızı seviyorlar. Vegan ürünlere merakları arttı” dedi.
Gülben Ergen: “Anneliğim Yaşama Sebebim”
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, yeni kozmetik markasının tanıtımında ‘N Alaçatı Dergisi’nin sorularını yanıtladı.
“‘Mahsun Kırmızıgül’ 16 Yıl Aradan Sonra Yeni Albümüyle Yılbaşı Gecesi Müziğe Geri Dönüyor”
“Öfkelenmek Hastalık Belirtisi Mi?”
“Yatak Odanız İçin Altın Öneriler”
“Tıkla - Kazan Kampanyası Yeni Armağanları - Mayıs 2012”
“Ezgi Eyüpoğlu:" Aşkta Birlikte Gülebilmek Çok Önemli"”
“Bu Yazın En Renkli ve Coşkulu Festivali: ‘#Bizimfest’”
“Güzellik ve Sağlık 2-3 Eylül’de YBY Woods Beauty & Wellness Festivalinde Buluşuyor”
“Yükseköğrenim İçin Yurt Dışına Gideceklere 10 Önemli Tavsiye”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












