Hülya Avşar Felsefe Kitabı Yazıyor!
Hülya Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ünlü sanatçı Hülya Avşar, 3 yıla kadar kitabının çıkacağını ve bunun felsefi bir kitap olacağını söyledi.
![]() |
||
Avşar, Hülya Dergisi'nin 4. yaşına girmek üzere olduğunu
hatırlatarak, ''Okuma ve yazı yazma açısından Hülya Dergisi beni geliştirdi'' dedi.
Derginin, feminist bir dergi olmadığını dile getiren ünlü sanatçı,bir magazin dergisi de olmadığını, kadın-erkek ilişkilerine dair konuları ele aldığını kaydetti.
Avşar, Madonna'nın çocuk kitabı yazmasının dünyada ve Türkiye'de tartışma yarattığını da hatırlatarak, ''Ben de bir kitap yazsam bin tane köşe yazarı saldırır. 'Ne biçim yazdı' diye... Kitabım 3 seneye kadar çıkacak. İnşallah saldırırlar da kitabım çok satar'' diye konuştu.
''Hayatını konu olan bir kitap yazıp yazmayacağına'' ilişkin bir soru üzerine de Avşar, ''Felsefi bir kitap olacak. İnsanlık, yaşananları konu alacak. Benim hayatımı bir başkası yazsın'' dedi.
Söyleşiye katılan Cosmopolitan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Leyla Melek de, dergilerinin kadın-erkek ilişkilerine çok fazla yer verdiğini ve feminist bir dergi olmadığını söyledi.
Gazeteci Refik Durbaş da, gazeteciliğin ilk yıllarında basında kadının yer almadığını, istese de işe alınmadığını dile getirdi.
“Alerjisi Olanlar Sonbahara Dikkat!”
“Beyazlatıcı Diş Macunu Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?”
“Yaz Mevsiminde En Sık Görülen 6 Alerji!”
“29.Ankara Uluslararası Film Festivali Onur Ödülleri Belli Oldu!”
“Yeni İnsanlarla Tanışma Korkusu Bir Hastalık Mıdır?”
“Bahar Korçan Tasarlıyor, FedEx Dünyaya Taşıyor!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32