Ünlü modacı Cemil İpekçi kalp damarlarından birindeki tıkanıklık nedeniyle Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 29 Haziran 2015, Pazartesi sabahı by-pass ameliyatı oldu. Robotik cerrahi ile yapılan ve 3 saat süren ameliyat başarıyla gerçekleştirildi.
Türkiye’nin önde gelen modacılarından Cemil İpekçi, kalp damarlarından birinin yüzde 90 tıkanması nedeniyle koroner by-pass ameliyatı oldu. Acıbadem Maslak Hastanesi’nde robotik cerrahi ile gerçekleştirilen ameliyat yaklaşık üç saat sürdü.
Ameliyatı gerçekleştiren Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Acıbadem Maslak Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Cem Alhan, İpekçi’nin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
Sadece 4 cm’lik kesi ile yapıldı
Robotik cerrahi sayesinde göğüs kemiğinin kesilmesine gerek kalmadan, sadece 4 cm.lik bir kesi ile başarıyla gerçekleştirilen ameliyatın ardından ünlü modacının tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. İpekçi’nin sağlık durumunun hızla iyiye gittiğini belirten Prof. Dr. Cem Alhan, ünlü modacının 3-4 gün içinde taburcu olabileceğini söyledi.
DİĞER HABERLER
“Topshop’un Yeni Marka Yüzü Karlie Kloss Oldu!”
“‘Sarı ve Turuncular’ Gri Kış Günlerine Meydan Okuyor ”
“Uykusuz gözlere açık renk makyaj”
“42.İstanbul Film Festivali`nde Jüri Üyeleri Belli Oldu!”
“İngilizce Yazışmalarda En Çok Yapılan 15 Hata Ve Doğru Kullanımları”
“Jollly Joker Harbiye Açıkhava Yaz Konserleri Serisinin İlk İsimleri Belli Oldu”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












