Güzel şarkıcı Nilay Dorsa, sözleri Çetin Tazeler'e , müziği Burak Buluç'a aranjesi de Alen Konakoğlu'na ait olan "Vay be " isimli hareketli şarkısını Seyhan müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.
Nefesli çalgıların ve davulların canlı olarak kaydedildiği, balkan ezgilerine ait esintilerin de hakim olduğu eğlenceli şarkıda, Nilay Dorsa yazı adeta erkenden karşıladı.
Müzik kariyerinin dördüncü single çalışması olan "Vay be" nin fotoğraf çekimlerinde natürellik ön planda tutulurken, güzel isim başına takmış olduğu rengarenk güllerden oluşan bandanası ve çingene kostümüyle de dikkat çekti.
Yeni şarkısının her aşamasında kaliteyi ön plana tutuklarını belirten Nilay Dorsa, " Alen Konakoğlu gibi usta bir aranjörle çalıştım. Özenerek eğlenceli, cıvıl cıvıl bir şarkıyla bu yaz herkese "Vay be " dedirteceğiz " dedi.
“Gaggenau ile pişirme zevki bambaşka!...”
“Cem Adrian “Siyah Bir Veda Öpücüğü” İçin İlk Jolly Joker İstanbul Sahnesinde!”
“Küçük Gözlere Nasıl Makyaj Yapılır?”
“Fazıl Say Yürüyen Köşk Resitali ile Bir Kez Daha Müzikseverleri Büyüledi”
“Sürekli Eleştiren İnsanlara Dikkat!!!”
“Susanna Tamaro`dan: Büyük Bir Aşk Hikâyesi”
“Koton’un rüya gibi indirimi başladı!”
“Dünyanın En Rahat Pantolonu Dockers® Şimdi Rahat Fiyatlarla...”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32