MODA - STİL

2003 Yazında Beymen'den Markalar Geçidi!

Dünya markalarını moda tutkunlarıyla buluşturan Beymen, koleksiyonuna yeni isimler eklemeye devam ediyor.
 
   
 
 
     
2003 İlkbahar Yaz sezonunda Beymen'de sunulan markalar arasında, son zamanlarda adından çok söz ettiren Luca Luca, Nicholas Ghesquiere imzalı Balenciaga, İtalyan Ermanno Scervino ve La Perla , top model Gisele'in vazgeçemediği Habitual Jeans, Amerikan Juicy Couture ile İngiliz modacılarından Paul Smith?in Jeans ve PS Paul Smith koleksiyonları bulunuyor.

Ermanno Scervino, şifon, saten abiye elbiselerinin yanı sıra dekolte detaylı bluzlarıyla göze çarpıyor. Habitual Jeans değişik yıkama renkleri ve güzel kesim kalıpları ile dikkat çekiyor. Tüm giysilerde vücut hatlarını ön plana çıkaran Balenciaga'da kısa kesimler, kolsuz üstler, dalgıç kıyafetlerini andıran minik elbiseler ve streç kumaştan pantolonlar bulunuyor. Şıklık, yaratıcılık ve seksi görüntüden ödün vermeyen Luca Luca koleksiyonunda, ipek, kadife, şifon, dantel, gibi seçkin ve kaliteli kumaşlar kullanıyor.

Erkek markalarında Paul Smith Jeans'in, Karayiplerin sıcak kumsallarını andıran koleksiyonu, pastel kotonlar, yazlık gömlekler ve eskitilmiş denim kumaşlardan oluşuyor. PS Paul Smith ise Fransız Riviera'sına tatile giden 60'ların sinema yıldızlarını hatırlatıyor. Yaz ayları için ideal, koton ve keten karışımlı hafif kumaşlardan hazırlanan koleksiyonda kareler ve çizgiler çokça kullanılıyor. Değişik desenlerde üretilen gömleklerde, çiçek bahçesi teması ile sezonun gözdesi çizgiler göze çarpıyor.

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>