MODA - STİL

2004 Ray-Ban gözlük modası

Kararlı, lider ve dinamik çizgisini ön plana çıkaran 2004 güneş gözlüğü koleksiyonuyla Ray-Ban, yine etkileyici ve öncü...
 
   
 
 
     
Kararlı, lider ve dinamik çizgisini ön plana çıkaran 2004 güneş gözlüğü koleksiyonuyla Ray-Ban, yine etkileyici ve öncü.. Dünyada gözlük modasını belirleyen markalardan biri olan Ray-Ban, 2004 güneş gözlüğü koleksiyonunu tüm dünya ile aynı anda Türkiye’ye de sunuyor.

Şubat’ta vitrinlerde yerini alan Ray-Ban, yeni sloganıyla da dikkat çekiyor. “Vizyonunu Geliştir 2004 Reklam Kampanyası”nı sunan Ray-Ban, tıpkı kendisi gibi dinamik ve kararlı bu sloganla sizi kendiniz için yeni bir tarz oluşturmaya davet ediyor.

Kalite ve tasarımda lider olan Ray-Ban, 2004 koleksiyonuyla insanların hayata bakış açılarına özel bir şeyler ekleyebilmeyi amaçlıyor. 70’li yılların moda esintilerinin gözlükte de yer bulduğu Ray-Ban koleksiyonu; özellikle çerçevesiz ya da ince metal çerçeveli modelleri ile dikkat çekiyor. Bir Ray-Ban klasiği olan koyu camlı pilot gözlüklerinin yine koleksiyonda ki yeri tartışılmazken, kemik çerçeveli tasarımlar da renkli camlar ve modaya uygun çizgiler öne çıkıyor.

Çok iddialı görünen koleksiyonda, zengin seçeneğin yanı sıra kalite ve sağlık kaygısından da her zamanki gibi ödün verilmemiş. Polirezan ve anti-refle teknolojileri kullanılarak üretilen Ray-Ban gözlükleri, ışığı ve yansımaları kesen özel camlarıyla göz sağlığınızı da koruyor.

RAY-BAN’ın fiyatları 160 milyonla 400 milyon arasında değişiyor. Ray-Ban 2004 güneş gözlüğü koleksiyonunu, stickerı bulunan tüm seçkin optik ve güneş gözlüğü mağazalarında bulabilirsiniz.
Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>