MODA - STİL

2014 İlkbahar Sezonunda Longchamp’ın Yeni Yüzü Alexa Chung

İlkbahar sezonu reklam kampanyasının yeni yüzü olarak dünyaca ünlü stil ikonu Alexa Chung ile karşımıza çıkıyor.
 
   
 
 
     

Longchamp, 2006'da Kate Moss'la, geçmiş dört sezonda ise Coco Rocho ile gerçekleştirdiği reklam kampanyalarında yakaladığı canlılık ve yaratıcılığı, bu sezonda Alexa Chung ile sürdürüyor.

Modaya duyduğu yoğun ilgiyle öne çıkan Alexa Chung, modelliğin yanı sıra Londra ve New York'da DJ'lik, gazetecilik ve sunuculuk gibi alanlarda da kariyerini de sürdürüyor. Vogue dergisi İngiltere yayınında editörlük yapan ve 3 defa derginin kapak kızı olan Chung, geçtiğimiz günlerde "It" adıyla, kendi kişisel yazılarını, çizimlerini ve fotoğraflarını derlediği ilk kitabını yayınladı.

Alexa'nın Longchamp ile karşılaşması ise markanın Eylül ayında Londra’nın ünlü alışveriş sokağı Regent Street’te yeni mağazasını açmasıyla gerçekleşti. Çok kısa bir süre sonra da Longchamp'ın 2014 İlkbahar sezonu reklam kampanyası çekimleri için Saint Tropez'e doğru yola koyuldu.

Longchamp Global İletişim Direktörü Marie-Sabine Leclercq ise şu ifadelerle yorumlarını dile getirdi: “Longchamp, sahip olduğu fonksiyonel lüks anlayışı vizyonu ile tanımlanabilir.

Lüksün, modayı seven, ancak moda kurbanı olmayan, kozmopolit, aktif, dinamik şehirli kadının günlük yaşantısının bir parçası olmasını arzuluyoruz. Alexa Chung bu vizyonu tümüyle yansıtıyor. Parlak zekasıyla, kendine has stili ve zarafetiyle Longchamp’ın enerjisi ve markanın özüyle tam anlamıyla özdeşleşiyor. “

Paris ve New York'un ardından, Longchamp'ın rahatlık vaadeden göz kamaştırıcı 2014 İlkbahar sezonu hazır giyim koleksiyonu tanıtımı için efsanevi tatil beldesi Saint Tropez tercih edildi.

Longchamp reklam kampanyalarında daha önce iki defa yer alan fotoğrafçı Max Vadukul, güzel bir yaz sonu güneşi eşliğinde gerçekleştirdiği yeni sezon çekimlerinde mükemmelliği yakalıyor.

Alexis Roche'un stil danışmanlığında yapılan çekimlerde Alexa Chung karakteristik çekiciliği ve tazeliği fotograf karelerine yansırken, koleksiyonun ana parçaları olarak spor şortlar, ipek elbiseler ve Longchamp'ın ikonik yumuşacık deri ceketi öne çıkıyor.

Longchamp’ın 2014 yılında 20. Yıldönümünü kutlamaya hazırlandığı, markanın simgesi haline gelmiş, katlanabilir çantası Le Pliage Cuir sarı, turuncu, kırmızı ve platin gibi sezonun tüm çarpıcı renkleriyle kampanyanın diğer bir yıldızı oluyor.

Longchamp 2014 Bahar sezonu reklam kampanyası için Jean-Francois Julian'ın çektiği reklam filminde Alexa Chung, Saint Tropez sokaklarında soluk soluğa bir koşturma içinde karsımıza çıkıyor. Filmin ilk gösterimi 2014 Şubat'ta www.longchamp.com sitesinden ve sosyal medya üzerinden yapılacak.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>