MODA - STİL

2023 Yılının Gözlük Trendi Çok Renkli Olacak!!!

2000 yılından beri moda tutkunu seçkin kişilere stil danışmanlığı yapan ve moda sektörüne yön veren vizyonu ışığında kendi ismi ile kurduğu markası gözlük modasının ikonik parçaları arasında yer almasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
 
   
 
 
     

Tasarımların DNA’sında insan vücudunun benzersiz anatomisi ile bir araya getirilen özel bir kod kullanılan Atilla Mutlu gözlükleri hem sağlığını düşünen hem de özgün bir stil oluşturmak isteyenlerin ilk tercihi.

Moda endüstrisindeki ilk adımlarını kurumsal markalara stil danışmanlığı yaparak oldukça genç yaşta atan Atilla Mutlu, kendi ismi ile kurduğu markasında sıradanlığın ve tekdüzeliğin ötesine geçmek isteyenler için fark yaratan gözlükler tasarlıyor. Göz sağlığı ön planda tutularak seçilen özel renkli lensler ile kullanıcısına görüş konforu sunan Atilla Mutlu gözlükleri sahip olduğu eşsiz koleksiyonlarıyla kişiye özel üretilmiş havası yansıtıyor ve kombinlere yaratıcı dokunuşlar sağlıyor.

‘Bu sene çok renkli gözlükler moda olacak’

Yeni 2023 yılındaki gözlük trendlerini anlatan Atilla Mutlu, “Tekdüzeliğin ötesinde tasarım odaklı bir marka olduğumuz için her gözlüğü aslında bir kombinasyon olarak değerlendiriyoruz. Bu sezonda önceliğimizi renklerin vurucu gücünü ve etkisini düşünerek oluşturduk ve renkli bir koleksiyon hazırladık. Bu yaz kombinler gözlüklerden yapılmaya başlanacak ve çok renkli olacak” dedi.

Gözlükte stili ön plana çıkaran sofistike nüanslar

Atilla Mutlu’nun renkli lens tutkusu ile başlayan gözlük tasarımı serüveni 2008 yılında eski bir gözlük çerçevesini yeniden yorumlayarak bambaşka bir kimliğe büründürmesiyle başladı. Açık artırma ve mezatlardan topladığı özel koleksiyonlarda yer alan dikkat çeken gözlük çerçevelerini el boyaması organik camlarla buluşturan Atilla Mutlu 2020 yılında kendi ismini verdiği özel bir marka oluşturdu. Doğal liflerin sıkıştırılmasından elde edilen farklı bir asetat malzemenin oluşturduğu iskeletleri kendine özel bir tasarım kültürü ile harmanladı. Tüm bu titiz çalışmaların sonucunda ortaya çıkan, natürel dokulu ve cilt dostu çerçevelerden elde edilen gözlükler moda dünyasının ikonik parçaları arasında yer almasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Atilla Mutlu’dan dört dörtlük stil çizgisi

2000 yılından beri moda tutkunu seçkin kişilere stil danışmanlığı yapmakta olan Atilla Mutlu, moda endüstrisindeki ilk adımlarını kurumsal markalara stil danışmanlığı yaparak attı. Oldukça genç yaşta başladığı kariyerine zamanla her adımında iz bırakan bir stiliste dönüştü. Kendi adıyla kurduğu markasını kişiliğini yansıtan kreasyonlar ile sunan stil danışmanı, bugün tanınmış birçok ünlü simanın, sanatçıların ve iş hayatına yön veren isimlerin silüetini belirliyor. Mottosu kaliteli bir yaşam olanları kendine çeken kreasyonlarında; şapka, kasket, gözlük, kol düğmesi, kolye ve bileklik gibi, stili ön plana çıkaran sofistike nüanslar olan Atilla Mutlu ürünleri, kullanıcısının ruhuyla bütünleşerek duruşuna bambaşka bir hava katıyor.

Atilla Mutlu’nun uzun yıllar moda sektörüne yön veren vizyonu ışığında kurulan markası, kişisel trend haritasını oluşturmak isteyen müşterilerine farklı segmentlerde hizmetler sunuyor. Yaşam tarzından günlük alışkanlıklarına kadar, danışanların hayatına dair tüm detayları inceleyerek; kişilerin fiziğine, duruşuna ve yaşam felsefesine uygun bir stil çizgisi oluşturuyor. Hizmetleri arasında gardırop detoksu, alışveriş danışmanlığı, yurt dışı alışveriş hizmetleri, bavul hazırlığı ve hediye danışmanlığı var. Bunlara ek olarak, tasarım endüstrisinde trend olup bir yer edinmek isteyen kurumsal markalara eğitimler de veriyor.


 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>