Aralık ayı itibariyle Galata’da hizmet vermeye başlayan mekan, birçok farklı tasarımcıyı bir araya getirerek, Türkiye’de daha önce bir örneği olmayan sistemi hayata geçiriyor. Günümüz ekonomisinin paylaşıma dayalı iş imkanı yaratmak fikrinden yola çıkılan Galata Pop-Up Store’da takı tasarımcılarının standlarında birbirinden özel şık tasarımları yer alıyor.
Galata Pop-Up Store hakkında bilgi veren kurucu Evrim Duruktuna, ‘’lokasyon olarak; tarihi ve kültürel dokusuyla ve bölge de gerçekleşen kültür sanat etkinlikleri ile cazibe merkezi haline gelen ve bu yönüyle turistlerin uğrak noktası olan Galata’yı seçtik. Mekan; genç, yetenekli sanatçıların sadece kermes ve etkinliklerde değil, emek verip ürettikleri ürünlerini kendi standlarında müşterilerine direkt satabilmeleri için zemin hazırlıyor.’’ dedi.
Galata’nın tarihi dokusunun bir parçası olan sarnıçta yer alan Galata Pop-Up Store, farklı zamanlarda çeşitli workshoplara, sergilere ev sahipliği yapacak.
DİĞER HABERLER
2026 Modası Daha Renkli Daha Feminen Daha Katmanlı
“2025 yılında sosyal medyada yayılan mikro trendler baskın bir modanın öne çıkmasını engelledi.
Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç
Mısırlı Underwear and Socks’tan yılbaşı coşkusunu yansıtan hediyelikler.
“78.Altın Küre Ödülleri Sahiplerini Buldu!”
“İdeal zayıflama diyeti nasıl olur?”
“Çocuğunuzu Tehditlere Karşı Koruyun”
“Bu Hafta Filmler Vizyona Giriyor”
“Tatilde Bile Vazgeçemediğimiz Tek Şey: İnternet”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












