Bu yıl 7.si gerçekleşecek İstanbul Shopping Fest, 1-16 Temmuz tarihleri arasında alışveriş tutkunlarına ‘Design İSF’ ile farklı bir deneyim yaşatacak.
İstanbul'u yeniden keşfetme fırsatı sunan İstanbul Shopping Fest, bu yıl alışveriş merkezlerinde kurulacak olan "Design İSF" alanları ile farklı bir dünyanın kapılarını aralamaya hazırlanıyor. "Design İSF", birbirinden farklı tasarımcılara ev sahipliği yapacak. Yeni konsepti ile ilklerin yaşanacağı İstanbul Shopping Fest'te ziyaretçiler, "Sanat, Tasarım ve Atölye" çerçevesinde sergilerden söyleşilere, dinletilerden enstalasyonlara kadar farklı etkinliklere katılma fırsatı yakalayacak.
Akasya, Capitol, Forum İstanbul, İstinyePark, Kanyon, Palladium ve Zorlu Center’da kurulacak "Design İSF" alanları, ziyaretçileri alışveriş fırsatlarının yanı sıra tasarım ve sanat ile buluşturacak. İlklerin yaşanacağı İstanbul Shopping Fest, dünyanın en büyük ve en eski kapalı alışveriş merkezi Kapalıçarşı'ya da festival ruhunu taşıyarak keşif rotaları ve atölye çalışmaları ile unutulmaz bir alışveriş festivali yaşatacak.
Markalarda yüzde 70'lere varan indirimlerle alışveriş coşkusunun yaşanacağı festival süresince, "Design İSF" rotasını tamamlayanlar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.
İstanbul Shopping Fest Genel Müdürü Hicran Özbük, bu yıl Shopping Fest'e tasarım ruhunu da kattıklarını belirterek, "Alışveriş tutkunlarının çok yakından takip ettikleri, ancak kolay ulaşamadıkları tasarımcıları alışveriş merkezlerinde 15 gün boyunca sevenleriyle bir araya getiriyoruz. Tasarım, sanat ile zanaatın bir araya geleceği İstanbul Shopping Fest, bu yıl bambaşka olacak. İstanbul Shopping Fest’in şehrimize katkısı her açıdan çok değerli. Festivaller düzenlendiği şehri cazibe merkezi haline getiriyor. İstanbul Shopping Fest, İstanbul’un bir alışveriş destinasyonu olarak tanıtımı açısından da önemli bir alt yapı oluşturuyor. İstanbul Shopping Fest’i her sene geliştirerek, yenileyerek daha da geniş kitlelere ulaşacağız" dedi.
İstanbul Shopping Fest Bu Yıl Bambaşka
İstanbul Shopping Fest ‘Design İSF’ ile fark yaratacak...
DİĞER HABERLER
2026 Modası Daha Renkli Daha Feminen Daha Katmanlı
“2025 yılında sosyal medyada yayılan mikro trendler baskın bir modanın öne çıkmasını engelledi.
Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç
Mısırlı Underwear and Socks’tan yılbaşı coşkusunu yansıtan hediyelikler.
“"Aşklar, Arkadaşlar ve Diğerleri" nin Devamı...”
“Mango 2004 sonbahar sezon trendleri...”
“Yalnızken kalp krizi nasıl atlatılır?”
“Protez Tırnak ve Kalıcı Ojedeki Tırnak Mantarı Tehlikesine Dikkat!”
“Burcu Esmersoy ve Refika Birgül "Fırından Lezzetler Yarışması" İçin Fırın Başına Geçti”
“Su Tüketiminizi Arttıran 7 Öneri”
“Diş Ağrısına İyi Gelecek Uygulamalar”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












