İstanbul’un en popüler mekanlarından biri olan Cihangir’de artık modanın kalbinin attığı bir butik var; “Lushe”.
Genç tasarımcı Yusuf Kayı ve kuzeni Büşra Kayı tarafından açılan butik aynı zamanfa cafe olarak da hizmet veriyor.
Kumaşlarda dikiş kullanmayan, malzeme olarak atık maddeleri tercih eden ve defilelerinde model yerine stil sahibi insanları podyuma çıkarmasıyla dikkat çeken Yusuf Kayı’nın tasarımalarına ulaşmak artık çok kolay.
Kendi koleksiyonunun yanı sıra, Rana Berna, Aslı Usta ve Özlem Kaya gibi modacıların tasarımlarının da satıldığı Lushe, genç moda tasarımcılarına destek verdiğini özellikle vurguluyor.
Bu yaz sezonunun en çarpıcı kıyafetlerini satın almak istiyor, metropolün en tarz kadını olmayı tercih ediyorsanız Lushe Boutique’e mutlaksa uğrayın.
Gitmişken bir fincan kahvesini içmeyi de ihmal etmeyin.
ADRES:
LUSH CAFE BOUTIQUE
Tel: (212) 252 53 93
Fotoğraflar:
Süreyya Yılmaz Dernek
İstanbul’un Trendlerini Lushe Boutique Belirleyecek
Cihangir’de artık modanın kalbinin attığı bir butik var; “Lushe”.
DİĞER HABERLER
Zara 50. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor
9 Mayıs 1975 tarihinde Amancio Ortega, İspanya`nın A Coruña kentinde ilk Zara mağazasını açtı.
“Çıkık Gözlere Nasıl Makyaja Yapılır?”
“Şehir Kaşifi Cosmoturk’te Yazmaya Başlıyor!!!”
“Kaçırılmayacak Avon Fırsatı!”
“Makyaj yaparken göz çevrenizi yenileyin”
“Sevgili-siz’lere özel alternatif…”
“Mangalda En Lezzetli Tavuk Nasıl Pişirilir?”
“"Geniş Açı" okur desteğiyle yaşayacak ”
“Bu Yazın Modasından Uzak Kalmayın”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32