Koton yeni sezon kadın koleksiyonu, günlük tasarımlarını farklı esinlenmelerin karışımından doğuruyor. İlhamını Coachella Müzik Festivali’nden alan koleksiyon tropikal, çöl ve etnik esintileri bir araya getiriyor. Festival ruhunu yansıtan koleksiyon zengin tasarım seçenekleri sunuyor.
Çöl renkleri ve festival ruhunun temel oluşturduğu koleksiyonda militer trendi de korunuyor. Topraksı tonları ve askeri desenleri canlandırmak için de tasarımlarda tropikal baskılar ve hayvan derileri kullanılıyor. Egzotik detayların incelikle işlendiği koleksiyonun renkleri arasında yeşil, kırmızı ve tropik ormanların canlı renk tonları da yer alıyor.
Enerjik ve hayat dolu yaz stilleri sunan casual kapsülü kısa elbiseler, zebra desenli kotlar, grafik ve sloganlı tasarımlar ön plana çıkıyor. Canlı renk kombinlerinin önemini artırdığı sezona leopar ve zebra desenleriyle özgünlük kazandıran Koton, hayvan derisi desenleriyle canlı renk kombinlerini de bir araya getiriyor. Farklı desen kullanımlarının çatışma ve ahengi bir arada sunduğu tasarımlar arasında çiçek baskılı tek parça elbiseler bulunuyor.
Hem şık hem de spor tasarımların yer aldığı kapsülde, sportif grafikler, şeritler ve rakam baskılarıyla aktif moda trendi bu sezonda da kullanılıyor. Koleksiyondaki tişört tasarımlarında kullanılan grafiklerin ilhamı ise 70’lerin ruhuyla retro stilleri hedef alıyor.
Koton İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu Casual Kapsülüyle Festival Ruhu Yaşatıyor
2018 İlkbahar-Yaz sezonuna zengin kapsül koleksiyonları sunan, kadın koleksiyonunun casual kapsülüyle modada festival rüzgarları estiriyor.
DİĞER HABERLER
Genç Tasarımcı Moda Harikası Efe Batur İlk Defilesi ile Moda Dünyasına Yepyeni Bir Soluk Getirecek
Cesur, yaratıcı ve 20 yaşında, Efe Batur ilk defilesiyle Zülfaris’te…
“Ruhunuza Bahar Temizliği Yapın”
““Etin Profesörü”nden Doğru Et Yemenin Püf Noktaları”
“Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da Tohum Otizm Vakfı ve Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği”
“Asmalı Konak'ın Rekor Kırması Zor Görünüyor!”
“8 Adımda Ağız Kokusundan Kurtulun!”
“Lee’den Kaçırılmaz Kış İndirimi...”
“Akasya Acıbademde Nil Karaibrahimgil-Mor ve Ötesi Aynı Gün Sahnede”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32