Spor ve moda dünyasından pek çok ismin katılımıyla gerçekleşen reklam filminin lansman etkinliğinde sevilen müzik grubu Jakuzi sahne aldı.
Marka yüzü Hazar Ergüçlü ile uzun soluklu bir kampanya yolculuğuna başlayan Reebok, enerji dönüşümü üzerine tasarlanan Zig Kinetica modeli için çektiği yeni kampanya filmini Ornihouse’da gerçekleşen lansman etkinliğinde duyurdu.
Hazar Ergüçlü’nün ev sahipliğinde spor ve moda dünyasından pek çok ismin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, enerji dolu ve beklenmedik konseptiyle dikkat çekti. Enerji dönüşümü üzerine dizayn edilen Zig Kinetica’ya dikkat çekilen reklam filminde yenilikçi spor teknolojisinin cesur bir tasarım ve Hazar Ergüçlü stiliyle birleşmesine vurgu yapıldı. Lansman etkinliğinde, son dönemin popüler alternatif müzik grubu Jakuzi, performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Reebok Hazar Ergüçlü’nün Rol Aldığı Yeni Kampanya Filmini Duyurdu
Şubat ayında Reebok’ın yeni marka elçisi olan Hazar Ergüçlü’nün rol aldığı ilk kampanya filmi Zig Kinetica oldu.
“Şiddet Olaylarına Karşı Zihin Sağlığınızı Korumak Için 7 Öneri”
“Özcan Deniz’in `İkinci Şans` Filminin Galası Yapıldı ”
“Kadınlar, teknolojiyle başarmak için Kadın ve Bilişim Günü’nde!”
“Şehirdeki En Yeni Alışveriş Trendi “Blogger Bazaar””
“Altın Portakal Sinema Okulu Başvuruları Açıldı!”
“Yılın En Kışkırtıcı Filmi Uçuş Bu Cuma Vizyona Giriyor!”
“Gazeteci Yazar Programcı Yapımcı Bir Kadın; Elif Dağdeviren”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












