Sizin e-postanız nereli?
İstanbullu e-posta geldi! Evet, yanlış duymadınız. Artık tüm İstanbul tutkunlarının İstanbullu olduklarını tescil edebilecekler.
![]() |
||
İstanbullu e-posta...
Tüm dünyada New York, Londra, Berlin, Tokyo, Roma ve Paris gibi şehir portallarının şehir tanıtımına ve turizme büyük bir katkı sağladığı bu hizmete artık İstanbulseverler de kavuştu.
Global arenada İstanbul’un tanıtıma katkıda bulunabilmek ve İstanbullu olma bilincini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen hizmet, aynı zamanda İstanbulluların tüm ihtiyaçlarını istanbul.com portalı ile karşılayabilme ve yepyeni bir İstanbullu platformu oluşturma gibi hedeflere ulaşma noktasında da eksik kalan bir hizmeti verebilmeyi amaçlıyor.
İstanbul’un marka değerine katma değer getirme yönünde bugüne kadar birçok kurum ve kuruluşla işbirliği içine giren istanbul.com’un bu dev proje için sinerji kurduğu kuruluş ise, sektörün öncü isimlerinden Doruk.net... Güçlü teknolojik altyapı ve bilgi birikimine sahip olan Doruk.net ile yürütülen bu işbirliği ile İstanbullulara benzersiz teknik özellikleri, en ileri e-posta işletim teknolojisi, sınırsız kullanım kolaylıkları ve çok ekonomik fiyatlarla e-posta hizmeti verilmesi hedefleniyor.
@istanbul.com, farklı kullanıcı profilleri göz önüne alınarak kullanıcılara iki farklı paket seçeneğiyle sunuluyor: Standart ve Maxi Paket... Kendine yepyeni bir e-posta kimliği isteyen, günlük yazışmalarında hızlı, güvenli ve İstanbullu bir kimliğe sahip olmayı seçenler için ideal bir seçim olan Standart Paket’in bir yıllık ücreti 25 milyon TL olarak belirlendi.
Günü e-posta alıp vermekle, e-posta başında geçenler, büyük dosyalar alıp verenler, daha gelişmiş ihtiyaçlara sahip olanlar ile her yerden, her şekilde ve her an e-postasına ulaşmak isteyenler için hazırlanan Maxi Paket ise yıllık 45 milyon TL ücretle İstanbul severlere sunuluyor.
"İstanbul’un tanıtımına bireysel bir katkıda bulunalım!"
istanbul.com Genel Müdürü Canan Erdoğan, sundukları e-posta hizmetine gösterilen yoğun talepten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek şunları söyledi:
"Bugüne kadar @istanbul.com uzantılı e-posta verilmesine yönelik olarak dünyanın her noktasından sayısız talep alıyorduk. E-posta hizmetimizin başlaması ile birlikte artık herkes @istanbul.com uzantılı e-postaları ile İstanbul ismini dünyanın dört bir yanına duyurma misyonunu da üstlenmiş olacak. Aynı zamanda İstanbul tutkunları, İstanbullu olduklarını bu vesileyle bir kez daha tescil ettirmiş olacak ve bireysel olarak da İstanbul’un tanıtımına katkıda bulunabilecek. istanbul.com uzantılı bir çok e-posta adresi dünyayı dolaşırken, aynı zamanda şehrin de dolaylı yoldan tanıtımı yapılmış olacak. Bu nedenle, dünyanın neresinde olursa olsun, kendini İstanbullu hisseden herkesi tüm iletişimlerinde İstanbullu e-posta @istanbul.com’u kullanmaya davet ediyoruz."
DİĞER HABERLER
Ünlü Koreograf Asil Çağıl 15.Fashion TV Moda Ödüllerinde Yılın Koreografı Ödülünü Aldı
Pek çok ünlü ismin ödül almak için ve davetli olarak katıldığı geceye oldukça görkemli geçti.
“Omuz Ağrıları Hareket Kabiliyetinizi Kısıtlamasın”
“Lara Fabian Konseri Biletleri Satışa Çıktı”
“Kredi kartı borçluları dikkat!”
“Uzun Bayram Tatili Sonrasında Sizi Neler Bekliyor?”
“Adana Altın Koza’da Türk Sineması`nın 100. Yılı Emek Ödülleri Sahiplerini Buldu!”
“Dijital Paraya Bakarken Bilgilerinizi Kaptırmayın!”
“Açık Hava Etkinlikleri Ruhsal Sağlığımızı Dengeler”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32