• Şok konuşmalar yapmak, evliliği test etmek, tehlikeli yöntemlerdir. Güven ve sevgiyi arttırmaz. Egonuzu tatmin çabasından başka bir şey değildir. Kazananı olmayan bir uygulamadır.
• Sorun olduğunda verdiğiniz tepki, karşınızdakini düşündürüyorsa başardınız demektir.
• Karşınızdaki kişide ‘kontrolü kaybediyor’ hissini uyandırırsanız ilişki zarar görür.
• Fırtınalara fırsat verin. ‘Bu adam beni deli etti’ diyorsanız, bırakın fırtına essin, arkasından sağanak yağış gelsin. Sonradan çiçekler açacaktır.
• Sabırlı olmak, diğer bütün erdemlerin geliştiği temel erdemdir. Meditatif bir eylem olan sabır, sadece katlanmak anlamına gelmez. İnsan kendisini bir zevkten mahrum bırakıyorsa mantıklı bir nedeni olmalıdır.
• Yetinme duygusu, tembelliğe itmemeli. Nankörlük, evliliğe çok zarar verir. Doyumsuz eşler, ciddi evlilik sorunlarına neden olurlar.
Çok Nankörsün!
İyi bir evlilik için bazı şeyleri dikkate almalı ve kendinizi kontrol altında tutmalısınız. İşte püf noktaları...
“Fashion Week İstanbul Katılımcı Tasarımcıları Açıklıyor”
“Tommy Hilfiger 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu”
“70’lerin Özgür Ruhu Geri Döndü!”
“Yaza girmeden istenmeyen tüylerden kurtulun!...”
“Piyano, Ponpon Ve Eşyanın Doğası”
“Tarkan’dan Cumhuriyet’in 100’üncü Yılına Özel Marş”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32