Kaliteye verdiği önem, sezon trendlerini yakalayan çanta ve ayakkabı modelleriyle Tergan, bu sezon baharın renklerini 1960’ların ruhuyla harmanlayarak koleksiyonuna taşıdı.
Somon, krem, beyaz, tozpembe gibi soft renklerle bezenen, Tergan 2011 Yaz koleksiyonu oldukça romantik. Soft renklerin yanı sıra kırmızı, lacivert ve metalik renklerin eşlik ettiği koleksiyonun, yüzde 70’i nubuktan oluşuyor.
Kadın ayakkabılarında nubuk ve klasiğin yanı sıra piton ve baskılı derileri kullanan Tergan, iddialı seçimleri olan kadınları hedefliyor. Fiyonklu babetler, kalın ve platform topuklar, taşlı modeller, bantlı sivri topuklu kafes stilettolar, metalik spor ayakkabılar, gladyatör sandaletleri yine bu yaz Tergan Kadın Ayakkabı Koleksiyonu’nda rastlayacağımız dikkat çekici parçalar arasında yer alıyor.
İstanbul Shopping Fest’e özel % 30 indirim uygulayan Tergan, yeni sezon koleksiyonunu keşfe çağırıyor.
İŞTE TERGAN 2011 YAZ KOLEKSİYONU:
GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!
DİĞER HABERLER
Zara 50. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor
9 Mayıs 1975 tarihinde Amancio Ortega, İspanya`nın A Coruña kentinde ilk Zara mağazasını açtı.
“Steve Vai Küçükçiftlik Park Sahnesinde Bir Efsane Daha”
“İçinizdeki Sanatçıyı Caferağa’da Keşfedin...”
“Münih”
“Yaz Sıcakları Sizi Yatağa Düşürmesin ”
“Adet döneminde bilmeniz gerekenler ”
“Hayatımız Gibi Beslenmemiz De Hızlı Ve Özensiz”
“Victoria’s Secret’tan Pembeler İçerisinde Bir Sunum: “Victoria””


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32