Fransız lüks mayo ve iç giyim markası Eres’in İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonu, klasik tasarımları mimari bir bakışla yeniden yorumluyor, modern bir çizgiyle kadın vücudunu mükemmel bir biçimde sarmalıyor.
Chloé, “Dafne” ve “Carlina” gibi kısa sürede kült haline gelen güneş gözlüğü modelleriyle kendine güvenen şehir kadınının yaz şıklığını tamamlarken, Lacoste güneş gözlükleri, yazın en sportif halini yaşamak isteyenlere hitap ediyor.
.jpg)
2WINS’in deniz altı temasından esinlenen elbiseleri plaj partilerin kurtarıcısı olurken, Freak is The New Black’in crop-top’ları, feminenliği vurgulayacak.
Plaj kıyafetlerinde rahatlıktan ödün vermeyen ve beyaz gömleği deniz kenarına bile taşıyan kadınların imdadına ise, Mehtap Elaidi koleksiyonu yetişiyor.
Yazın Olmazsa Olmazlarını Keşfedin
Deniz ve kumsal sezonuna geri sayım başlamışken tatil bavullarının olmazsa olmazlarını L’Appart bünyesindeki marka ve tasarımcılardan seçtik.
“Salomon "S/Lab Phantasm CF" Yol Koşusu Ayakkabısı”
““Sofralar Sergisi – İstanbul Kutlamalar Başkenti” İçin Geri Sayım Başladı!”
“Fatih Koyunoğlu ve Eşi Tiyatro Hayali`yi Kurdu”
“Kadınlar ihtiyaç duyduklarından daha az uyuyor ”
“Muhteşem Yüzyıl Antika Modası!”
“Cinsellik beyinde değil burunda ”
“Hızlı ve Öfkeli 9 18 Haziran’da Vizyonda”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












