Kadınları bekleyen cinsel tehlikeler...
Cinsel partner sayısının artması, rahim ağzı kanserine yakalanma oranını yükseltiyor.
![]() |
||
olumsuz etkileri bulunduğunu söyledi.
Bu durumun rahim ağzı kanserine yakalanma riskini artırdığının bilinen bir gerçek olduğunu kaydeden Prof. Dr. Gülekli, AIDS, Hepatit B, Hepatit C ve benzeri cinsel temasla bulaşan hastalıkların da partner sayısındaki artışa paralel olarak risk oluşturduğunu anlattı.
Prof. Dr. Gülekli, bu hastalıkların bulaşma tehlikesini ortadan kaldırmak için çiftlerin mutlaka koruyucu önlemlere başvurmaları gerektiğini bildirdi.
Bu arada ABD'de yapılan bir araştırma, 15 yaşındaki gençlerin yüzde 25'ten fazlasının, cinsel ilişki deneyimine sahip olduğunu ortaya koydu.
Birçok lise öğrencisinin, kürtajı yaptırdığı, cinsel temasla bulaşan tehlikeli hastalıkların erişkinlere göre bu kesimde daha fazla yayıldığı bildirildi.
“Nicole Kidman Albüm İçin Kolları Sıvadı... ”
“Aşırı Terlemenin Tedavisi Mümkün ”
“Seyid Çolak’ın Bol Ödüllü Filmi “KAPAN” Vizyona Giriyor”
“Zeki Demirkubuz Müjdeyi Verdi!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32