Uykusuzluk çekenlere müzik
Müzikle uyumak isteyen grubun caz,halk ya da klasik müzik türlerinde dakikada 60 ila 80 vuruş içeren altı albümden birini seçme şansı oldu.
![]() |
||
Journal of Advanced Nursing adlı sağlık dergisinin haberine göre, Tayvanlı bilim adamları, uyku problemi olan 60 kişinin uyku düzenini incelediler.
Araştırmaya katılan gönüllülere ister kendi seçecekleri bir müzikle, ister müziksiz uyuma seçenekleri sunuldu.
Müzikle uyumak isteyen grubun caz,halk ya da klasik müzik türlerinde dakikada 60 ila 80 vuruş içeren altı albümden birini seçme şansı oldu. Ve şaşırtıcı sonuçlar alındı.
Müzikle uyuyanların vücudunda uykuya hazırlık süreci oluştu. Bilim adamları bu deneyle müzik grubunda olanların yüzde 35'inin uyku düzeninde ilerleme kaydedildiğini belirttiler.
“Türkiye’de Grafitinin İlk Temsilcisi Olan Turbo “İstanbul” Başlıklı Sergisiyle Brieflyart`ta”
“Wim Wenders Filmleri Malatya’da!”
“Spora ve sağlıklı bir yaşama “merhaba””
“En Güzel Festival: Sarışınlar Festivali”
“Ece Sükan Gizia Gate X Swarovski Yeni Yıl Özel Koleksiyonu İçin Kamera Karşısına Geçti”
“Ter Kokusundan Nefret Ediyorum”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32