GÜNDEM

Orhan Gencebay`dan Basın Açıklaması

Sevgili Canlarım; Halkımızın saf ve tertemiz duygularıyla daha iyi olmamız adına yapmış olduğu masumane eylemlerden yanayım.
 
   
 
 
     

Fakat bu iyi niyetin ve masumluğun arkasına sığınarak ülkemize halkımıza maddi manevi zarar veren her türlü art niyetli kişilere, provokatif eylemlerine ve şiddetin hertürlüsüne şiddetle karşıyım. Bence bu olaylardan dersimizi yeteri kadar aldık sanıyorum. Artık sakin ve sabırla akılcı davranmanın zamanı geldi.bizler binlerce yıldır bu ülkede varolan atalarımızın ,canlarımızın torunları olan canlarız.ve sonsuza kadar da bu topraklarda varolacak torunlarımızın ,canlarımızın atalarıyız. Sakin,sabırlı ve akılcı düşünelim ki bu cennet vatanımızda hem mutlu olalım hem de gelecekteki canlarımızın haklarına saygı duyarak ve de koruyarak en iyi şekilde teslim edelim.

Dünyanın gözü üzerimizde.yanlışlarımız yok mu tabi ki var.fakat biryandan da çok olumlu gelişmelerimiz ve kazanımlarımızda var.yanlışlarımızı biran önce düzelteceğimize inancım tamdır. Bu toprakların insanı olan herkesin cennet vatanımızın iyi olmasını istediğinden zerre kadar şüphem yok.belki bazılarımızın yöntemleri farklı. Gelin birlik olalım ki birbirimizi sevelim ,sayalım sempatimizle,empatimizle,adaletimizle ileri bir demokrat anlayışına sahip olarak mutlu olalım. Siyasetçimizle ,askerimizle ,polisimizle,tüm halkımızla vs. hepimiz bir bütünün parçalarıyız.biz büyük bir aileyiz,biz türkiye cumhuriyeti vatandaşları olan büyük türk milletiyiz. Bu cennet vatan bizim. Tabi ki bu cennet vatana hep beraber sahip çıkmak,onu ileriye götürmek hepimizin boynunun borcudur,görevidir. Tüm canlarımıza en derin,en candan sevgi ve saygılarımla….

Berhudar Olun
Orhan Gencebay


 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>