Ahlak kavramının tartışıldığı "Poz"un 4 silahşörleri Selen Uçer, Esra Dermancıoğlu, Gülce Oral ve Banu Çiçek Barutçugil muhteşem performanslarıyla 7 Kasım 2014, Cuma akşamı saat 20:30'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde, 10 Kasım 2014, Pazartesi saat 20:30'da İkincikat Tiyatro/Karaköy'de.
İkincikat Tiyatro'nun yaz aylarında başlatmış olduğu #YarınınOyunları projesinin ikinci oyunu olan "Poz", sahnelenmeye başladığı günden beri tiyatro severlerden yoğun ilgi görüyor. Ölmüş bir adamın 'ahlak'sızca çektiği fotoğrafı ve arkasında bıraktığı 4 kadının bu fotoğraf üzerine tartışmasını anlatan "Poz"da, Selen Uçer, Esra Dermancıoğlu, Gülce Oral ve Banu Çiçek Barutçugil performanslarıyla herkesi büyülemeye devam ediyor.
Gazeteci Rıdvan Kahraman’ın ölümünün 1. yıldönümünde 4 kadın, yaşlı eşinin evinde belgesel çekimi için toplanır. Politikaya atılmaya hazırlanan Rıdvan'ın eşi Fazilet Hanım'ın Kahraman'ın manevi kızı İrem'le ilgili şüpheleri vardır. Kahraman çiftinin yanında uzun yıllar çalışmış asistan Azra ve belgeseli çekecek olan Betül’ün de katılımıyla çekim Rıdvan’a saygı duruşundan çıkar ve dörtlü bir düelloya dönüşür. Kadraja girmek ya da girmemek, işte bütün mesele budur.
Konu başlıklarına seyircilerin karar verdiği, sanatçıların, ne yazacağı, ne yöneteceği ve ne oynayacağı kura ile belirlenen #YarınınOyunları projesinin ikinci oyunu olan "Poz"'un; senaryosu Deniz Madanoğlu'na, yönetmenliği ve ışık tasarımı Sami Berat Marçalı'ya, dekor tasarımı Elif Sönmez Horozoğlu'na, kostüm tasarımı ise Hakan Akkaya'ya ait.
İkincikat Tiyatro tarafından sahnelenen, Hakan Akkaya, Life Is Film ve Yves Rocher'in sponsor olduğu "Poz", 7 Kasım 2014, Cuma akşamı saat 20:30'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde, 10 Kasım 2014, Pazartesi saat 20:30'da İkincikat Tiyatro/Karaköy'de.
Ahlak/Sızlığa Mercek Tutan"Poz" Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
Ahlak kavramının tartışıldığı...
DİĞER HABERLER
Sezen Aksu’dan Yeni Albüm: “Paşa Gönül Şarkıları”
Sekiz yıllık bir aranın ardından çıkardığı yeni albümü “Paşa Gönül Şarkıları” dinleyici ile buluştu.
“İclal Aydın ile “İletişim Sanatı” ”
“Aç Olduğumuz İçin Değil Can Sıkıntısından Yemek Yiyoruz!”
“Sık Seyahat Edenler Daha Toleranslı Ve Açık Görüşlü Hale Geliyor”
“‘Kasaba Doktoru’ 8 Nisan Cuma TRT 1’de Başlıyor”
“İftarlık Gazoz Oyuncularına İki Ödül Birden”
“Büyükler Gençleri Rahat Bırakmalı”
“Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Tarihleri Belli Oldu!!!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32