Ünlü yazar ve neyzen Hakan Mengüç, dünyaca ünlü tenor Andrea Bocelli’ye özel bir ney dersi verdi. Beşiktaş Stadyumu’ndaki konseri öncesi Bocelli’nin kulisinde gerçekleşen buluşmada Mengüç, ünlü sanatçıya Sufi felsefesinden bahsederek ona bir ney hediye etti. Ney enstrümanına büyük ilgi gösteren Bocelli, ilk kez denediği neyi üflemeye çalıştı.
Hakan Mengüç’ün üflediği neyin tınılarından etkilenen Bocelli, bu mistik enstrümanı öğrenmek istediğini ifade etti. İkilinin bu özel buluşması, konser öncesi samimi ve ilham verici bir an olarak kaydedildi.
Andrea Bocelli Ney Üfledi
Geçtiğimiz hafta sonu 30. Yıl konseri için Beşiktaş Stadyumunda müzikseverlerle buluşan ünlü İtalyan tenor, söz yazarı ve besteci, konser öncesi kulisinde Neyzen Hakan Mengüç ile bir araya gelerek ney üfledi.
DİĞER HABERLER
Işın Karaca Çok İddialı Türkiye’yi Zayıflatacağım!
Son günlerde verdiği kilolarla gündemde olan Işın Karaca, Pal Nostalji’de Mine Ayman’ın konuğu oldu.
Jennifer Lopez’in Kulis Menüsü için Los Angeles ve Las Vegas’taki Restoranlardan İlham Alındı!
Sahne öncesi dengeli, sahne sonrası protein ağırlıklı beslenme…
“Wilma Elles: ‘İkizlerimi Normal Doğumla Dünyaya Getireceğim’”
“İçinizdeki güzelliği keşfedin...”
“Şekil”
“Somon Balığı Tüketimi İçin İpuçları”
“Gündüz Makyajını Geceye Çevirin”
“Sosyal Ağlar Üzerinden Satış Yapanların Sayısı 1 Milyonu Aştı!!!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32