Halle Berry'nin başı dertte...
Halle Berry'nin, bu kez de "ilk aşkı" ile başı dertte. Berry, kendisini unutamayan eski sevgilisinin postayla gönderdiği şeyi itiraf etti.
![]() |
||
Yıllar önce terkettiği erkek arkadaşı tarafından sürekli takip edilen güzel yıldız, senelerdir kendisini unutmayan bu kişiden yaka silktiğini söyledi.
'
'Kedi Kadın'' filminin ünlü oyuncusu, ilişkilerinin son günlerinde garip hareketlerini farkettiği kişinin ayrılmalarına rağmen sürekli aradığını ifade etti. Berry, ''Ben hayatım boyunca ilişkilerimde bazı kötü seçimler yaptım. Daha önce terkettiğim bu adam da buna dahil. Beni takip ediyor, rahatsız ediyor'' dedi.
Bu kişinin adını açıklamak istemediğini dile getiren Oscar ödüllü oyuncu, ''Bana postayla ölü yılanlar gönderiyor. Başka garip şeyler de yolluyor'' açıklamasında bulundu.
Halle Berry, kendisini sürekli rahatsız eden, telefon açarak ''alnında benimle evlenmek yazıyor, yoksa öldürürüm'' diyen ve kendisine postayla nişan yüzüğü gönderen emekli denizci olan Greg Broussard'ı mahkemeye vermişti.
DİĞER HABERLER
Işın Karaca Çok İddialı Türkiye’yi Zayıflatacağım!
Son günlerde verdiği kilolarla gündemde olan Işın Karaca, Pal Nostalji’de Mine Ayman’ın konuğu oldu.
Jennifer Lopez’in Kulis Menüsü için Los Angeles ve Las Vegas’taki Restoranlardan İlham Alındı!
Sahne öncesi dengeli, sahne sonrası protein ağırlıklı beslenme…
“Duman 26 Nisan Garajistanbul Sahnesinde!”
“Yatak senin ateşinle alev alacak...”
“Bebeğinizle iletişiminiz anne karnında başlasın”
“Küresel Sahnenin Yıldızlarından Yepyeni Çıkışlar”
“Fazla Kilolara Karpuzla Veda!”
“Kale, 9`a Dayanıklı Seramikten Ev Yaptı!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32