MODA - STİL

2013 İlkbahar Yaz G-STAR Koleksiyonu

G-Star Elwood yenilendi!
 
   
 
 
     

1996’da G-Star Elwwod’un yaratılmasıyla çıkan 3D jeanler 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda G-Star tarafından tekrar yorumlanıyor. Motorcuların formalarından ilham alınarak tasarlanan ve dünyada 13 milyondan fazla satan bu efsane parça yeni yorumuyla G-Star mağazalarındaki yerini alıyor.

G-Star Elwood MC 5620 kadın modeli modern ve yenilikçi tarzı ile ön plana çıkıyor. Bacaklara doğru genişleyen kalıptan G-Star Elwwod MC 5620 koleksiyonun en gözde parçası olmaya aday gözüküyor.

Erkekler için 5620 3D Low Tapered ve 5620 3D Super Slim olmak üzere 2 kalıp sunan model ton farklarından yararlanılarak tam bir motorcu kıyafeti havası kazanıyor.



YENİ BİR G-STAR DENİM MODELİ – DEXTER

Daha minimalist çizgilerde tasarlanan Dexter modeli ton sur ton özelliği; Low Tapered ve süper slim kesimi ile ön plana çıkıyor.

G-STAR DENİM BİKER SERİSİ

Motorcular 2013 İlkbahar Yaz Sezonu’nda G-Star’a çıkartma yapıyor. Kadın motorcuların asi ruhu kadın koleksiyonunda canlanıyor. Tonsurton jeanler, fermuar detaylar ile Radar Racer ve Midge Rover modelleri koleksiyondaki yerlerini alıyor.

Erkekler için ise jean ceketlerde yer alan cep ve fermuar detayları koleksiyona motorcu ruhunu yansıtıyor.



RAW ESSENTİALS G-STAR RAW’DA KAZANIYOR!

Raw Essentials iş kıyafetlerinize indigo mavisi tonlarında yeni bir yorum katıyor.

Tailoring detaylı Radar Blazer G-Star kadınlarına yenilikçi ve aykırı bir iş kıyafeti alternatifi sunuyor. Yuvarlak hatlı Wococo serisi elbise ve ceket modelleri ile iş yerinizde hem jeanin rahatlığını hem G-Star tarzını yaşayacaksınız.

Raw Essentials’ın erkekler için koleksiyonda yer alan ana parçası Low Tapered Fit olarak ön plana çıkıyor. G-Star Elwood ve RE5620 3D modellerinin karışımı olarak çıkan Low Tapered Fit erkeklerin iş yaşamına indigo mavisini farklı yorum ve tarzda sokuyor. Pantolonların blazer ceketler ile tamamlanıyor. Koleksiyonda yer alan Labour Jacket 3D manşları ve göğüs cep detayları ile modern şehirli erkeklerin iş yaşamının vazgeçilmezi olacağa benziyor.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>