Meksika mağazasının ardından Yalıkavak mağazasında tutkunlarıyla buluşturan BNG’nin özel açılışının ev sahipliğini ise, markanın kurucuları olan Nilgün ve Bülent Gülen çifti yaptı. Koleksiyonlarındaki fonksiyonelliği sıra dışı çizgisiyle çarpıcı bir şekilde sunan markanın özgün mağazası, kapılarını Nebahat Çehre, Ahmet Güneştekin, Balçiçek İlter, Murat-Rima Kolbaşı gibi iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerle beraber açtı.
Markanın yeni mağazanın özgün konsepti katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı. Koleksiyonun gözde parçalarını dikkatle inceleyen davetliler markanın asimetrik kesimli elbiselerini ve tiril tiril pantolonlarına tam not verdi. Etkinlikte özel olarak hazırlanan lezzetli tadımlıklar konukların beğenisini kazandı. Bodrum’daki yeni mağazasıyla yeni bir BNG konseptine de imza atmaya hazırlanan BNG, yeni mağazasının sofistike tarzını çok yakında kafe konseptiyle bütünleştirecek.
Bodrum’un keyifli atmosferine Yalıkavak mağazasıyla renk getiren BNG, bu sezonda da kadınların en sıcak kaçış noktası oluyor.
BNG Yalıkavak Mağazasına Çok Özel Açılış
BNG, Ege’nin incisi Bodrum Yalıkavak’taki yeni mağaza açılışında cemiyet ve sanat hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.
“Mor ve Ötesi’nden 20.Yılında Yeni Single “Melekler Ölmez”!”
“Siz de çağın hastalığına mı yakalandınız.......Flörtken misiniz????”
“Rober Hatemo ve Yıldız Tilbe’den Yılın Şarkısı: “Bu Delikanlıyı Unutamazsın””
“Şehirden Kaçan Rockçılar Yeni Hayatlarını Anlattı-1 Aylin Aslım”
“Tarkan’dan Yeni Şarkı “Son Durak””
“Devekuşu Kabare`nin Yıldızı Yeşilçam`ın Unutulmazı Metin Akpınar`ın Hayatı”
“Ozon Terapi ile Depresyon Stres ve Kronik Yorgunluk Şikâyetlerinizden Kurtulun”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32