MODA - STİL

2006 “takı”ntınız

Tasarımlarıyla takı ve aksesuara yepyeni bir boyut kazandıran Silver D’sign, yeni yıla özel tasarladığı takı ve aksesuarları ile alışveriş telaşınıza ve neşenize ortak oluyor.
 
   
 
 
     
2006 “takı”ntınız da Silver D’sign’dan...

Tasarımlarıyla takı ve aksesuara yepyeni bir boyut kazandıran Silver D’sign, yeni yıla özel tasarladığı takı ve aksesuarları ile alışveriş telaşınıza ve neşenize ortak oluyor.


Yeni yılın sembolleri haline gelen Noel Baba figürleri, çam ağaçları ve kar tanelerinin şık birer kolye ucu, bileklik ve anahtarlığa dönüştüğü Xmas Koleksiyonu ile yeni yıla neşeli girmek ve sevdiklerinizi de neşelendirip mutlu etmek elinizde... Yeni yılın kırmızısı, kar tanelerinin beyazı ve çam ağaçlarının yeşili ile bezenen koleksiyonu, saflığı ve huzuru temsil eden inciler tamamlıyor.


Sade ve modern tasarımlarıyla her yerde ve her zaman rahatlıkla kullanılabilecek Xmas Koleksiyonu’nun takı ve aksesuarları yeni yıl gecenizi renklendirirken, 2006’nın sizin ve sevdikleriniz için sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçmesinin uğuru olacak.


Hep birlikte yeni bir yıla merhaba demek, bu eğlenceli ve şık koleksiyon ile tanışmak için Silver D’sign Antalya Deepo Alışveriş Merkezi, Ankara Optimum Alışveriş Merkezi, İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Moskova Arkadia Alışveriş Merkezi mağazaları ve Goldaş mağazalarının yanı sıra alışveriş merkezleri, hipermarketler, süpermarketler, kırtasiye ve kitapevleri, oyuncakçılar, gümüş ve hediyelik shoplar gibi farklı satış noktalarına ve www.silverDsign.com, www.sanalmagaza.com.tr ile www.hepsiburada.com web sitelerine uğramak yeterli.

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>