2013 yılında Türkiye’den Balkan ülkelerine yapılan uçak bileti aramalarında bir önceki seneye göre %73 artış görülürken, en fazla aranan ülke Makedonya oldu. Makedonya’yı Sırbistan ve Arnavutluk takip etti.
İnternet sitesi ile olduğu kadar mobil uygulamalarıyla da dünyada seyahat etmek isteyenlerin hayatını kolaylaştıran ve en hesaplı alternatifleri sunan Skyscanner’ın verilerine göre Türklerin Balkanlara olan ilgisi artarak devam ediyor.
MAKEDONYA’YA ARAMALARDA ÜÇ KAT ARTIŞ
Türkiye’ye vize uygulamayan Makedonya, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türk seyahatseverlerin kalbindeki yerini gün geçtikçe daha da sağlamlaştırıyor. 2012’ye kıyasla Türkiye’den Makedonya’ya yapılan uçak bileti aramalarında %245 artış görülüyor. Sırbistan’a yapılan aramalarda bu yıl, geçtiğimiz yıla oranla %123 artış gözlemlenirken, Arnavutluk’a olan uçak bileti aramaları %115 artmış durumda.
2013’TE EN ÇOK ARTIŞ GÖRÜLEN BALKAN ÜLKELERİ
1. Makedonya %245
2. Sırbistan %123
3. Arnavutluk %115
4. Kosova %9
DİĞER HABERLER
Avrupa Seyahatinde Yeni Dönem!
Vizeyi almak yetmeyecek, EES sistemiyle sınırda uzun kuyruklar bekleniyor….
“Doğuma Hazırlık Kursları Başlıyor”
“Dekorasyonda aksesuarları işlevsel kullanmak”
“Küçükçiftlik Park`ta Portishead Eşliğinde Melankoli Rüzgarı Esti!”
“Brooks Brothers İlkbaharı Rengarenk Bir Koleksiyon ile Selamlıyor”
“İnce Gelin Olmak İçin Bu Tavsiyeleri Dikkat!...”
“Bir Gün Önce Seviştiğini Nereden Anlarsınız?”
“Ofiste Hareket Hayat Kurtarıyor!”
“Uzun Uzun Ne Giysem Diye Düşünmek İstemeyenlerin Kurtarıcısı: Eşofman Kombinleri”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












